Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας μοίρασε στους εργαζόμενους συναδέλφους της τσουρέκια, κρασί και ευχές την Ανάσταση (εικόνες)

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας μοίρασε στους εργαζόμενους συναδέλφους της τσουρέκια, κρασί και ευχές το βράδυ της Ανάστασης.

«Πιστεύοντας ακράδαντα ότι η συναδελφικότητα και η αλληλεγγύη, επιδεικνύονται κυρίως στα δύσκολα, το διοικητικό συμβούλιο συνεχίζει να πραγματοποιεί δράσεις που μειώνουν το αίσθημα ”μοναξιά”, δείχνοντας έμπρακτα την συμπαράσταση του προς όλους εκείνους που τάχτηκαν να ”φυλάττουν Θερμοπύλες” εκεί που το καθήκον τους προστάζει», σημειώνεται στην ανακοίνωση που έβγαλε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας.

Η ανακοίνωση:

Το κλίμα κατάνυξης καθ’ όλη τη διάρκεια του Πάσχα, πλημμυρίζει με έντονα συναισθήματα όλους τους Χριστιανούς και επιφορτίζει συναισθηματικά όλους όσους συνεχίζουν άοκνα να βρίσκονται στις επάλξεις προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στους συμπολίτες μας.

Ατομικά τσουρέκια σε όλο το προσωπικό της Δ. Α. Καρδίτσας διέμεινε το σωματείο μας για τις Άγιες μέρες του Πάσχα, ενώ σε μια από τις δυσκολότερες υπηρεσίες του έτους που στερεί οικογενειακές στιγμές θαλπωρής, αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, βρέθηκε κοντά στους εργαζόμενους συναδέλφους μας ανταλλάσσοντας ευχές, προσφέροντας σε κάθε έναν εργαζόμενο συνάδελφο από μια φιάλη κρασιού για το πασχαλινό τραπέζι.

Πιστεύοντας ακράδαντα ότι η συναδελφικότητα και η αλληλεγγύη, επιδεικνύονται κυρίως στα δύσκολα, το διοικητικό συμβούλιο συνεχίζει να πραγματοποιεί δράσεις που μειώνουν το αίσθημα «μοναξιάς», δείχνοντας έμπρακτα την συμπαράσταση του προς όλους εκείνους που τάχτηκαν να «φυλάττουν Θερμοπύλες» εκεί που το καθήκον τους προστάζει!

-Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ Γεώργιο, ιδιοκτήτη των οινοποιείων «WINERY MONSIEUR NICOLAS» για την χορηγία όλων των κρασιών, που προσφέρθηκαν από την Ένωσή μας για το εορταστικό πασχαλινό τραπέζι.

-Ευχαριστούμε επίσης το ζαχαροπλαστείο του κυρίου ΣΕΜΠΡΟΥ Θεόδωρου από το Μουζάκι Καρδίτσας, για την αγορά σε τιμή κόστους στα τσουρέκια που προσφέρθηκαν.

-Τέλος ευχαριστούμε τον Αστυνομικό Διευθυντή Καρδίτσας, Ταξίαρχο κ. ΚΑΡΑΝΑΣΙΟ Θωμά, για τη συνεργασία και διευκόλυνση της δράσης αυτής.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες