Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης: Συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας

Συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης μπροστά από το Αστυνομικό Μέγαρο Κομοτηνής.

Μεταξύ άλλων, ζητούν να καλυφθούν με μεταθέσεις αστυνομικών τις 95 κενές οργανικές θέσεις της Δ.Α. Ροδόπης.

Η ανακοίνωση της Ένωσης

Μεσημβρινές ώρες της Τρίτης 27 Σεπτεμβρίου 2022 και έμπροσθεν του Αστυνομικού Μεγάρου Κομοτηνής, πραγματοποιήθηκε συμβολική Παράσταση Διαμαρτυρίας των μελών του Δ. Σ. της Ένωσής μας, με τη στήριξη της Διοίκησης της Ομοσπονδίας μας την οποία εκπροσώπησαν ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Σταύρος ΦΕΤΚΟΣ και ο Αναπληρωτής Ταμίας κ. Θεόφιλος ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ .

Η κίνησή μας αυτή, ανοίγει τον κύκλο των αγωνιστικών κινητοποιήσεων της Ένωσής μας, μέσω των οποίων αξιώνουμε από την Κυβέρνηση, την Πολιτική και Φυσική μας Ηγεσία:

  • Να επιδείξουν έμπρακτα τον δέοντα σεβασμό στο δικαίωμά μας για εργασιακή και οικονομική αξιοπρέπεια.
  • Να καλύψουν επιτέλους με μεταθέσεις αστυνομικών τις 95 κενές οργανικές θέσεις της Δ.Α. Ροδόπης, γιατί έχουν υποχρέωση να διασφαλίσουν τόσο το αυτονόητο δικαίωμα των Ροδοπαίων συμπολιτών μας στην ασφαλή διαβίωση, όσο και τα εργασιακά δικαιώματα των μελών μας.
  • Να μας χορηγήσουν άμεσα ασφαλή οχήματα και σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό, ώστε να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας – τους οποίους με πίστη και φιλότιμο υπηρετούμε- υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ασφάλειας.

Ευχαριστούμε τη Διοίκηση της Ομοσπονδίας μας και τον Πρόεδρό μας κ. Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ, για τη διαχρονική δυναμική τους στήριξη στους δίκαιους αγώνες μας για την προστασία των δικαιωμάτων των συναδέλφων μας και της κοινωνίας που υπηρετούμε!!!

Συνεχίζουμε δυναμικά μέχρι τελικής δικαίωσης.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Απόψεις
Κατηγορίες