Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής: Φαραωνικό έργο η διεξαγωγή του φετινού τελικού κυπέλλου;

Με ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής μιλάει για τις φήμες που ακούγονται σχετικά με τον φετινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Συγκεκριμένα η Ένωση αναφέρει ότι αυτή η γιορτή του ποδοσφαίρου θα απασχολήσει 3.000 αστυνομικούς για τη διεκπεραίωση των θεμάτων ασφάλειας.

Έπειτα αναφέρει ότι «Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι στο τέλος θα πρυτανεύσει ο ορθολογισμός και θα αποφευχθούν άσκοπες και αχρείαστες κινητοποιήσεις αστυνομικών δυνάμεων απ’όλη την Επικράτεια. Κάθε άλλη επιλογή που κινείται σε φημολογούμενους αριθμούς φαντάζει εκτός από εξωπραγματική και προκλητική».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής

Φημολογείται βάσιμα και ευρέως, ότι μια γιορτή του ποδοσφαίρου, ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος, το Σάββατο στις 21/05/2022,

θα απασχολήσει περί τους 3.000 αστυνομικούς για τη διεκπεραίωση των θεμάτων ασφάλειας.

Ο φαραωνικός αυτός σχεδιασμός των ιθυνόντων, αν αυτά που διαρρέουν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, είναι περίπου διπλάσιος από τον προηγούμενο, του έτους 2018 Α.Ε.Κ.-Π.Α.Ο.Κ., όπου είχαν απασχοληθεί περί τους 1.600 και βεβαίως το νούμερο φαντάζει ιλιγγιώδες από κάθε άποψη. Δημιουργεί δε εύλογους προβληματισμούς και συνειρμούς, ιδίως σε μία περίοδο που σχεδόν όλες οι αστυνομικές Υπηρεσίες και Τμήματα υπολειτουργούν από κάθε άποψη.

Επιπλέον, φαντάζει σαν ¨ωδή στην αστυνομική υπερεργασία¨ και σαφέστατη ευθεία πρόκληση προς όλη την Ελληνική κοινωνία σε μία εποχή που αυτή δοκιμάζεται με μεγάλη ένταση.

Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι στο τέλος θα πρυτανεύσει ο ορθολογισμός και θα αποφευχθούν άσκοπες και αχρείαστες κινητοποιήσεις αστυνομικών δυνάμεων απ’όλη την Επικράτεια. Κάθε άλλη επιλογή που κινείται σε φημολογούμενους αριθμούς φαντάζει εκτός από εξωπραγματική και προκλητική.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες