Η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας συναντήθηκε με το Δήμαρχο Πυλαίας-Χορτιάτη

Με τον Δήμαρχο Πυλαίας-Χορτιάτη και Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας κ. Καϊτεζίδη Ιγνάτιο συναντήθηκε η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας.

Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας

Μέλη του Προεδρείου της Ένωσής μας, πραγματοποίησαν εθιμοτυπική συνάντηση με το Δήμαρχο Πυλαίας-Χορτιάτη και Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας κ. ΚΑΪΤΕΖΙΔΗ Ιγνάτιο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, πραγματοποιήθηκε ένας εποικοδομητικός διάλογος με τον κύριο Δήμαρχο και συζητήθηκαν ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος καθότι η ιδιότητά του ως Προέδρου του Δ.Σ. Ένωσης των Δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας, ταυτίζεται με τον τοπική αρμοδιότητα της Ένωσης μας.

Οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν σε μια στενότερη επαφή και συνεργασία στο μέλλον, θέτοντας προτάσεις και αναλαμβάνοντας δεσμεύσεις για ουσιαστικές πρωτοβουλίες που θα αποφέρουν πολλαπλά οφέλη στην καθημερινότητα των συναδέλφων μας και στην προσπάθεια που καταβάλλεται εκ μέρους των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. για την πρόληψη και καταστολή του εγκλήματος.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες