Ένωση Ν/Α: «Πρόταση για άμεση λύση στην υποστελέχωση των Υπηρεσιών Ασφαλείας»

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής (Ένωση Ν/Α) εξέδωσε ανακοίνωση με θέμα: «Πρόταση για άμεση λύση στην υποστελέχωση των Υπηρεσιών Ασφαλείας».

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση:

Οι Υποδιευθύνσεις Ασφαλείας περιλαμβάνουν στο οργανόγραμμά τους οργανικές θέσεις Ειδικών Φρουρών. Συνεπώς, μπορούν να μετακινηθούν σε αυτές άτομα που προορίζονταν για στελέχωση των Ομάδων Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων (ΟΠΠΙ).

Προτείνουμε οι ανωτέρω να μετακινηθούν στις Υποδιευθύνσεις Ασφαλείας και με ρητή εντολή να χρησιμοποιηθούν απαρέγκλιτα για τις φυλάξεις και τις μεταγωγές που εδώ και καιρό επωμίζονται οι αστυνομικοί των Τμημάτων Ασφαλείας, που υπάγονται στις Υποδιευθύνσεις.

Με αυτόν τον τρόπο, αντιστοίχως, οι συνάδελφοι των Τμημάτων Ασφαλείας που δεν θα διατίθενται σε φυλάξεις και μεταγωγές, θα αξιοποιηθούν για τις ανάγκες των οικείων Τμημάτων Ασφαλείας και δη για την αστυνόμευση της περιοχής.

Αυτή η πρόταση μπορεί να δώσει άμεση λύση στην υποστελέχωση των Υπηρεσιών Ασφαλείας, με δεδομένο όμως ότι μακροπρόθεσμα απαιτείται και η απευθείας τοποθέτηση αστυνομικών από τις Σχολές, ιδίως στα νευραλγικά Τμήματα Ασφαλείας.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες