Επιπλέον ενίσχυση στο αεροδρόμιο ζητά η ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Ν/Α Αττικής

Την ανάγκη επιπλέον ενίσχυσης της αστυνομικής δύναμης που υπηρετεί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» επεσήμανε σε αλλεπάλληλες συναντήσεις που είχε με τον διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, Ταξίαρχο κ. Κωνσταντίνο Μαρκόπουλο, το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της ένωση, « θέσαμε το ζήτημα της περαιτέρω ενίσχυσης του Αερολιμένα προκειμένου να αποφευχθούν σκηνές που θα δυσχεραίνουν την ομαλή διεξαγωγή του Διαβατηριακού Ελέγχου, της κυκλοφοριακής συμφόρησης (όσον αφορά την Τροχαία Αερολιμένα), αλλά και της διεκπεραίωσης των ζητημάτων που άπτονται της αρμοδιότητας του Αστυνομικού Τμήματος και του Γραφείου Ασφαλείας του Αερολιμένα».
Όπως επισημαίνουν, «Ήδη ένας μεγάλος αριθμός αστυνομικών ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με τους ελέγχους «PLF» (μια διαδικασία που δεν συνάδει με τα καθήκοντα που πρέπει να εκτελεί ο Έλληνας αστυνομικός) και το στοίχημα που έχει αναλάβει η Χώρα μας με το άνοιγμα του τουρισμού θα πρέπει πάση θυσία να πετύχει για ευνόητους λόγους».
Για αυτούς τους λόγους, όπως επισημαίνουν οι συνδικαλιστές αστυνομικοί, « είναι αναγκαία η περεταίρω ενίσχυση με όσους συναδέλφους επιθυμούν να αποσπαστούν για να συμβάλουν στην προσπάθεια που συνδέεται άρρηκτα με την ανάταση της εθνικής οικονομίας».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες