Επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Χίου για τις αρμοδιότητες αστυνομικών υπηρεσιών

Με επιστολή προς τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χίου θέτει ερώτημα σχετικά με την διαταγή που είχε εκδοθεί από το Αρχηγείο της Αστυνομίας το 2017.
Ειδικότερα αναφέρεται σε μία σύγχυση που επικρατεί στις Αστυνομικές υπηρεσίες, και συγκεκριμένα στις αρμοδιότητες τους, ενώ επισημαίνει ότι η σύγχυση μεταφέρεται και στους πολίτες.
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χίου ζητάει να δοθεί σαφή απάντηση για την διαταγή.
Η επιστολή των Αστυνομικών Υπαλλήλων Χίου
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χίου, με το επισυναπτόμενο έγγραφο της, θέτει σχετικό ερώτημα αναφορικά με το ανωτέρω θέμα, σε συνέχεια ανάλογης διαταγής που είχε εκδοθεί από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας το έτος 2017.
Η Ομοσπονδία μας παρεμβαίνει στο θέμα διότι αντιλαμβανόμαστε πως δημιουργείται μια οξύμωρη κατάσταση που εκθέτει το Σώμα και επιφέρει περαιτέρω σύγχυση στις κατά τόπους αστυνομικές υπηρεσίες ως προς την αρμοδιότητα τους, η οποία βεβαίως σύγχυση μεταφέρεται και προς τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής.
Κύριε Αρχηγέ,
Παρακαλούμε για την εξέταση του σοβαρού αυτού θέματος και την παρέμβασή σας αρμοδίως ώστε, να δοθεί μια σαφής απάντηση και κατ’ αυτόν τον τρόπο να εκλείψουν δυνητικές ερμηνείες στην οικεία Διεύθυνση Αστυνομίας.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες