Η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» δώρισε 20 οχήματα στο Γενικό Επιτελείο Στρατού – Παναγιωτόπουλος: «Θα εξυπηρετήσουν το μεταφορικό έργο του Στρατού Ξηράς»

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο Κωνσταντίνος Φλώρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου

Στην τελετή δωρεάς οχημάτων από την Επιτροπή «Ελλάδα 2021» προς το Γενικό Επιτελείο Στρατού, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα «Ιωάννης Καποδίστριας» του ΥΠΕΘΑ παρέστη, σήμερα Παρασκευή (13/5) ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Όπως ανακοινώθηκε, παρόντες στην τελετή ήταν, επίσης, ο υφυπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής ‘Αμυνας στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο υπαρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού υποναύαρχος Γεώργιος Καμπουράκης, ως εκπρόσωπος του αρχηγού ΓΕΝ και ο υπαρχηγός Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας υποπτέραρχος Δημοσθένης Γρηγοριάδης, ως εκπρόσωπος του αρχηγού ΓΕΑ.

Στην τελετή συμμετείχαν από την Επιτροπή «Ελλάδα 2021», η πρόεδρος της Επιτροπής Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη, ο Εκτελεστικός Γενικός Συντονιστής της Επιτροπής Μάρτον Σίμιτσεκ και τα μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κωστής Κοντογιάννης και Θεόδωρος Παπαπετρόπουλος.

Η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» δώρισε είκοσι οχήματα επιτήρησης παντός εδάφους (διπλής καμπίνας) στο ΓΕΣ.

Ευχαριστίες Παναγιωτόπουλου στους δωρητές

Ο Ν. Παναγιωτόπουλος ευχαρίστησε τους δωρητές εκ μέρους του υπουργείου Εθνικής ‘Αμυνας και των Ενόπλων Δυνάμεων και στο σύντομο χαιρετισμό του υπογράμμισε ότι τα οχήματα «θα εξυπηρετήσουν το μεταφορικό έργο του Στρατού Ξηράς».

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «κάθε δωρεά προς τις Ένοπλες Δυνάμεις που πολλαπλασιάζει τις επιχειρησιακές τους δυνατότητες “επιστρέφει” πολλαπλάσια προς το κοινωνικό σύνολο».

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη επισήμανε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις «δεν συνεισφέρουν μόνο στην ‘Αμυνα της χώρας αλλά και σε πλήθος άλλων κοινωνικών δράσεων».

Για τα 20 οχήματα μάρκας Toyota και συνολικής αξίας 840.000 ευρώ, πρόσθεσε ότι «θα βοηθήσουν εξαιρετικά στον Έβρο» ενώ αποτελούν «άυλη κληρονομιά του “Ελλάδα 2021″».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες