Εθελοντική αιμοδοσία από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων, την περασμένη Πέμπτη στις 20 του μήνα.
Σε επίσημη ενημέρωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία, ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν και πρόσφεραν:
«Την Πέμπτη 20/01/2022, στο Γ.Ν Χιου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη προγραμματισμένη εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Αιμοδοτών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων, σε συνεργασία με την Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Χίου, τηρώντας όλα τα μέτρα για την πρόληψη μετάδοσης της COVID-19.
Η προσφορά μιας φιάλης αίματος είναι η κορωνίδα του εθελοντισμού και μια ανιδιοτελής πράξη αγάπης. Ευχαριστούμε όσους πρόσφεραν απλόχερα αυτό που για εκείνους είναι δεδομένο,αλλά για κάποιους άλλους είναι η ίδια η ζωή.
«Προσφορά στον συνάνθρωπο»
Ευχαριστούμε όλους τους Συνοριακούς Φύλακες, που στις δύσκολες αυτές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, λόγο της πανδημίας, προσήλθαν για να αιμοδοτησουν, αποδεικνύοντας ότι εκτός της συμβολής τους στην εμπέδωση της ασφάλειας των πολιτών της νήσου Χίου, ο εθελοντισμός και η προσφορά στον συνάνθρωπο, είναι πολύ ψηλά στις δικές τους αξίες.
Ευχαριστούμε επίσης και όλους τους πολίτες της Χίου, που προσήλθαν και πρόσφεραν μια μονάδα αίματος για τον Σύλλογό της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων.
Τέλος ευχαριστούμε το νοσηλευτικό προσωπικό του Γ.Ν Χίου για την άψογη συνεργασία.
Η Επιτροπή του συλλόγου αιμοδοτών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες