Ετήσια εκδήλωση Ομίλου Φίλων Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Αττικής και βραβεύσεις Αστυνομικών

Ο Όμιλος Φίλων Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Αττικής θα πραγματοποιήσει την ετήσια εκδήλωσή του την Κυριακή 15 Μαΐου 2022 και ώρα 11:30 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αιγάλεω «ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ» επί της οδού Δημαρχείου & Κουντουριώτου.

Με την ευκαιρία αυτή, θα βραβευθούν από τον Όμιλο:

α) Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός Ελληνικής Αστυνομίας Στρατηγός κ. Αναστάσιος Δημοσχάκης

β) Δήμαρχος Φυλής κ. Χρήστος Παππούς

γ) Απονομή τιμητικής διάκρισης και οικονομικού βοηθήματος στις οικογένειες πεσόντων στο καθήκον αστυνομικών -Υπαρχιφύλακα Ευάγγελου Νοϊδη-Ειδικού Φρουρού Αντώνιου Νίκου

δ) Απονομή τιμητικής διάκρισης σε τριάντα  αστυνομικούς οι οποίοι επέδειξαν υπερβάλλοντα ζήλο, θάρρος και αποφασιστικότητα, στην εκτέλεση του καθήκοντος αντιμετωπίζοντας επικίνδυνους κακοποιούς ή διασώζοντας πολίτες που κινδύνευε η ζωή τους και απέσπασαν τα ευμενή σχόλια του κοινού και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Στην εκδήλωση θα δοθούν οικονομικές ενισχύσεις στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», σε ορφανά παιδιά και αναξιοπαθούσες οικογένειες Αστυνομικών. Επίσης θα δοθούν δεκαπέντε  χρηματικά βραβεία, και τιμητικά διπλώματα σε φοιτητές, παιδιά Αστυνομικών, που πέτυχαν σε Ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, ως ένδειξη της έμπρακτης συμπαράστασης του Ομίλου, στα μέλη οικογενειών Αστυνομικών της Δ/νσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής όπου και έχει τοπική αρμοδιότητα ο Όμιλος Φίλων Αστυνομίας.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί χορευτικό πρόγραμμα του συλλόγου Κρητών Αιγάλεω. Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση. Έχουν προσκληθεί να τιμήσουν με την παρουσία τους, εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, της τοπικής κοινωνίας, η πολιτική και Φυσική Ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και πολλοί άλλοι.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος κ. Εύη Φραγκάκη.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες