Εξωτερικοί φρουροί απέτρεψαν την εισαγωγή ναρκωτικών στις φυλακές Κορυδαλλού

Η Ομοσπονδία των Εξωτερικών Φρουρών έδωσε συγχαρητήρια στους εξωτερικούς φρουρούς που απέτρεψαν την εισαγωγή ναρκωτικών στις φυλακές Κορυδαλλού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Στις 20/01/2022 και περί ώρας 16:25 οι συνάδελφοι Εξωτερικοί Φρουροί Ε.Κ. και Δ.Μ. εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία περιπόλου πέριξ του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού και πλησίον της οδού Νικηφορίδη, κοντά στο Δημαρχείο Κορυδαλλού, αντιλήφθησαν άτομο να κινείται ύποπτα στο χώρο.
Λόγω του γεγονότος ότι από το σημείο εκεί παλιότερα είχε διαπιστωθεί ότι γίνονταν ρίψεις ναρκωτικών ουσιών καθώς και συσκευές κινητών τηλεφώνων προς τον προαύλιο χώρο των Δικαστικών Φυλακών Κορυδαλλού, οι συνάδελφοι αποφάσισαν όπως προβούν σε έλεγχό του.
Κατά την διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν στην κατοχή του μια αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία περιέχουσα πιθανόν ναρκωτική ουσία σε θρυμματισμένη μορφή λευκού χρώματος, ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ βρέθηκε ακόμα έγγραφο από το Α/Τ Κερατσινίου όπου πιστοποιούταν η απώλεια της άδειας παραμονής του.
Οι συνάδελφοι Εξωτερικοί Φρουροί ενημέρωσαν άμεσα τον αξιωματικό υπηρεσίας του Τ.Ε.Φ.Κ.Κ. Κορυδαλλού καθώς και το Τμήμα Ασφαλείας.
Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας, με περισσή υπηρηφάνεια, συγχαίρει τους συναδέλφους μας και ευελπιστεί κάποια στιγμή η πολιτεία να δει πως η πολύπαθη Εξωτερική Φρουρά Κορυδαλλού και κατ’ επέκταση το σύνολο του προσωπικού της Υπηρεσίας μας, σε όλα αυτά τα θεσμικά και οικονομικά προβλήματα που χρονίζουν στις «πλάτες» μας, αντιπαρέρχεται με πλεόνασμα αυταπάρνησης, υπηρεσιακής υπευθυνότητας και εργασιακής ευσυνειδησίας.
Συνάδελφοι συγχαρητήρια ..
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ Δ. Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Κωστίκας Γεώργιος Στιβακτάκης Γεώργιος

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες