ΕΥΑΣΥ: «Άμεση Δράση η αιχμή του δόρατος»

Την ανάγκη στελέχωσης της Άμεσης Δράσης με προσωπικό προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη αστυνόμευση και εξυπηρέτηση του πολίτη, τονίζει σε άρθρο του στην εφημερίδα  της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών «Σύγχρονη Αστυνομία», ο αντιπρόσωπος της ΕΑΣΥΑ Ζάχος Στυλιανός.

Απόσπασμα από την εφημερίδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών «Σύγχρονη Αστυνομία»

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Άμεση Δράση πέρα από την κύρια αποστολή της που είναι οι εποχούμενες  περιπολίες και η αστυνόμευση κάθε δρόμου, κάθε σημείου της Αττικής, βρέθηκε δίπλα στους πολίτες, είτε τον χειμώνα με τις πλημμύρες και τις χιονοπτώσεις, είτε το καλοκαίρι με τις πυρκαγιές συνδράμοντας τις υπόλοιπες υπηρεσίες και βοηθώντας τους πολίτες με οποιοδήποτε τρόπο… είτε βοηθώντας τους  να σώσουν τις περιουσίες τους είτε μεταφέροντας τους σε ασφαλή τοποθεσία. Μόνο που φέτος η  υποστελέχωση της Α υποδιεύθυνσης των περιπολικών που βρίσκεται σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα σε συνδυασμό με τα έκτακτα φαινόμενα που προέκυψαν είχαν ως αποτέλεσμα,   η αναμονή του πολίτη σε συμβάντα ήσσονος σημασίας να αγγίζει την 1 ώρα και πολλές φορές ακόμη περισσότερο.

Kατόπιν τούτου καθίσταται αναγκαία η στελέχωση της υπηρεσίας με προσωπικό προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη αστυνόμευση και εξυπηρέτηση του πολίτη.

 

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες