Εύβοια: Έμεινε χωρίς νερό το Αλιβέρι – Άγνωστοι έκλεψαν μετασχηματιστή

Νέα κλοπή σε μετασχηματιστή του ΔΕΔΔΗΕ σημειώθηκε στο Αλιβέρι στην Εύβοια.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evima.gr εκλάπη μετασχηματιστής του ΔΕΔΔΗΕ που τροφοδοτεί το αντλιοστάσιο στον Λογκό Αλιβερίου με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί η αντλία.

Οι κλέφτες ήταν τόσο άνετοι που διέλυσαν το μετασχηματιστή επιτόπου και αφαίρεσαν το καλώδιο αντί να το μεταφέρουν. Έχουν τέτοια εξειδίκευση που είχαν κλείσει και τις ασφάλειες της ΔΕΗ.

Ενημερώθηκε ο ΔΕΔΔΗΕ για άμεση αποκατάσταση του μετασχηματιστή ούτως ώστε να τροφοδοτηθεί με ρεύμα το αντλιοστάσιο που υδρεύεται το Αλιβέρι.

Κάποιοι υπάλληλοι της ΔΕΥΑΚΑ αντιλήφθηκαν αμέσως ότι υπήρχε πρόβλημα με την στάθμη του νερού και πήγαν στο σημείο και ανακάλυψαν την κλοπή του μετασχηματιστή.

Έκκληση στους δημότες κάνει ο αντιδήμαρχος Νίκος Μαστροκώστας μέσω του evima.gr: «Πρέπει να γίνεται λελογισμένη χρήση νερού μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης από το ΔΕΔΔΗΕ διότι το μεγάλο αντλιοστάσιο που τροφοδοτεί το Αλιβέρι είναι εκτός ρεύματος. Αυτή την ώρα είναι επί ποδός και τα συνεργεία της ΔΕΥΑΚΑ και του ΔΕΔΔΗΕ», είπε ο κ. Μαστροκώστας.

Στο σημείο βρέθηκε και ο αντιδημαρχος Αλιβερίου Νίκος Μπαράκος.

 

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες