Φαίη Σκορδά για επεισόδιο στο σπίτι της: «Οι αστυνομικοί ήταν ήρεμοι και ψύχραιμοι – Απορώ πώς κρατήθηκαν, προφανώς γιατί είναι επαγγελματίες» (βίντεο)

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τους νεαρούς αστυνομικούς που χρειάστηκε να πάνε σπίτι της σχετικά με ένα επεισόδιο που είχε προ ημερών μίλησε η Φαίη Σκορδά και που αναγκάστηκε να καλέσει την αστυνομία.

Η  Φαίη Σκορδά μίλησε σήμερα στην εκπομπής «Πρωινό μας» για ένα άγνωστο επεισόδιο που σημειώθηκε έξω από το σπίτι της και είχε ως αποτέλεσμα να καλέσει την αστυνομία.

«Πριν από λίγο καιρό είχα ένα θέμα έξω από το σπίτι. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που έχουν κάποια θέματα. Σε όλους μπορεί να τύχει, είτε είσαι γνωστός είτε όχι. Είχα καλέσει την αστυνομία, δεν βγήκε τίποτα προς τα έξω και το λέω γιατί οφείλω να το πω αυτή τη στιγμή.

Ήρθαν αρκετοί άνθρωποι από την αστυνομία και αυτός μιλούσε πάρα πολύ άσχημα, έβριζε τους αστυνομικούς, δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση προφανώς. Ήταν επιθετικός και απέναντί μου», είπε η Φαίη Σκορδά.

«Οι αστυνομικοί ήταν νέα παιδιά, τόσο ήρεμα, τόσο ψύχραιμα. Εγώ απορώ πώς κρατήθηκαν εκείνη την ώρα, προφανώς γιατί είναι επαγγελματίες. Και μου εξήγησαν ότι αν πάτε να κάνετε μήνυση, τότε θα προχωρήσουμε σε αυτό.

Αν δεν κάνετε μήνυση κυρία Σκορδά, δεν μπορούμε εμείς να κάνουμε κάτι αυτή τη στιγμή. Απλώς μπορούμε με τη συνομιλία να ηρεμήσουμε αυτόν τον άνθρωπο και μη φοβάστε», συνέχισε η Φαίη Σκορδά.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες