Φωτογραφία ντοκουμέντο: Πολίτες συνωστίζονται στα τραμ χωρίς γάντια και μάσκες!

Φωτογραφίες ντοκουμέντο που χρήζουν προβληματισμού με δεκάδες πολίτες να συνωστίζονται μέσα σε συρμούς τραμ παρουσιάζει το lawandorder.gr.
Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες το απόγευμα του Σαββάτου και μάλιστα στο δεξί κάτω μέρος τους, έχουν καταγεγραμμένη και την ώρα.
Η μεν πρώτη έχει παρθεί στις 16:37 το απόγευμα και όπως φαίνεται οι περισσότεροι πολίτες δεν φορούν μάσκες και γάντια. Παρόμοια εικόνα και σε άλλη μια φωτογραφία με τους πολίτες να έχουν γεμίσει τους χώρους του τραμ, χωρίς να κρατούν την προβλεπόμενη απόσταση του 1,5 μέτρου.
Σε επικοινωνία με τον πρόεδρο των εργαζομένων του ΤΡΑΜ, κύριος Ηλίας Μανιατάκης, δήλωσε πως, «θα πρέπει οι αστυνομικοί να κάνουν ελέγχους παρόμοιους με εκείνους στα λεωφορεία, προκειμένου να διαπιστώσουν αν οι πολίτες που κυκλοφορούν με το Τραμ χρειάζεται πράγματι να βρίσκονται εκτός για εργασιακούς λόγους ή κυκλοφορούν ασκόπως με διάφορες προφάσεις».
τέλος ο κύριος Μανιατάκης, κάνει « έκκληση για την αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων για την προστασία των εργαζομένων του τραμ αλλά και των πολιτών».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες