Γαύδος: Νέα επιχείρηση του Λιμενικού για τη διάσωση 50 μεταναστών

Νέα επιχείρηση διάσωσης μεταναστών στήθηκε στη θαλάσσια περιοχή νότια της Γαύδου, με τον συντονισμό του Εθνικού Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης.

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, η επιχείρηση στήθηκε για τον εντοπισμό 50 μεταναστών, οι οποίοι επέβαιναν σε φουσκωτή λέμβο που έπλεε 31 ναυτικά μίλια νότια της Γαύδου.

Το σκάφος, που βρισκόταν σε κίνδυνο, εντοπίστηκε από τις λιμενικές αρχές, οι οποίες κινητοποιήθηκαν άμεσα για την ασφαλή διάσωση των επιβαινόντων. Στην επιχείρηση συμμετείχε περιπολικό πλοίο, το οποίο κατάφερε να προσεγγίσει τη λέμβο και να παραλάβει τους μετανάστες.

Μετά τη διάσωση, οι 50 διασωθέντες θα μεταφερθούν στο λιμάνι των Καλών Λιμένων, όπου θα τους παρασχεθεί η απαραίτητη βοήθεια.

 



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ