Γενική αργία την Τρίτη λόγω κακοκαιρίας

Η κακοκαιρία Ελπίς έχει προκαλέσει πολύ έντονα προβλήματα σε όλη τη χώρα και κυρίως στην Αττική, με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να οδηγείται στην απόφαση να κηρύξει γενική αργία την Τρίτη 25 Ιανουαρίου.
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην πάνε την Τρίτη στη δουλειά τους οι εργαζόμενοι και να εργαστούν από το σπίτι είχε αφήσει από το πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. Νωρίτερα, το υπουργείο Εργασίας με ανακοίνωσή του, εξέδιδε ισχυρή σύσταση για τηλεργασία στον ιδιωτικό τομέα.
Από το πρωί και με δεδομένο πως οι Αρχές δεν είχαν προβλέψει την ένταση των φαινομένων, δεκάδες αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν σε κεντρικούς οδικούς άξονες στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σχεδόν σε όλες τις οδικές αρτηρίες της Αττικής.
Το πιο έντονο πρόβλημα παρουσιάστηκε στην Αττική Οδό, όπου οδηγοί παρέμειναν στο κρύο από το πρωί και κάποιοι εξ αυτών βρίσκονται εκεί ακόμη τώρα. Οι εικόνες από τον αυτοκινητόδρομο προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της κυβέρνησης, δια στόματος υπουργού Κλιματικής Αλλαγής, Χρήστου Στυλιανίδη, αλλά και της Εισαγγελέως που διέταξε έρευνα για το περιστατικό.

Tags

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες