Γενικό Κρατικό Νίκαιας: «Την πήρε και ο υπουργός τηλέφωνο», λέει ο πατέρας της νοσηλεύτριας που έπαθε ηλεκτροπληξία

Η επικουρική νοσηλεύτρια που εργάζεται στην κλινική Covid στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, έμεινε για μια μέρα προληπτικά στο νοσοκομείο μετά το συμβάν. Η γιατρός στα επείγοντα που την εξέτασε, ανέφερε ηλεκτροπληξία.

Όπως είπε η κ. Αγρογιάννη, παθολόγος ΤΕΠ και μέλος του σωματείου εργαζομένων του Κρατικού Νίκαιας, η συνάδελφός της κατά τη διάρκεια της δουλειάς της και όσο έκανε νοσηλεία, ακούμπησε ένα γυμνό καλώδιο που υπήρχε στον θάλαμο «από τα πολλά που υπήρχαν εκτεθειμένα» και «έπαθε ηλεκτροπληξία». «Ένιωσε μούδιασμα στο χέρι, τάση λιποθυμίας και αρρυθμίες στο καρδιογράφημα», πρόσθεσε.

Ο πατέρας της κοπέλας μίλησε στο Star για την αγωνία που πέρασε: «Το καλό είναι ότι δεν έγινε κάτι το άσχημο. Την πήρε και ο υπουργός τηλέφωνο… Είναι ένα ήσυχο παιδί, το οποίο τα πήρε όλα κατάκαρδα, δηλαδή προβληματίστηκε».

Πάντως, να σημειωθεί πως αν και οι εργαζόμενοι είχαν προειδοποιήσει για την ύπαρξη γυμνών καλωδίων, τα οποία είναι επικίνδυνα για την υγεία των εργαζόμενων, πηγές από τη διοίκηση αναφέρουν ότι η νοσηλεύτρια άλλαξε μεν το ροόμετρο οξυγόνου, όμως αυτό δεν συνδέεται με ρεύμα, ενώ στην αυτοψία που έγινε από τεχνική υπηρεσία δεν βρέθηκε εκτεθειμένο καλώδιο.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες