Γονείς Γιακουμάκη για αυτοκτονία 14χρονου: «Ο θάνατος του Βαγγέλη μας δεν έγινε φάρος για την κοινωνία»

Οι γονείς του Βαγγέλη Γιακουμάκη μίλησαν για την αυτοκτονία του 14χρονου Μάκη στον Κολωνό, η οποία τους ξύπνησε πολύ άσχημες μνήμες.

Η ιστορία του 14χρονου Μάκη έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη, ενώ ξύπνησε άσχημες μνήμες και στους γονείς του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος έβαλε, επίσης, τέλος στη ζωή του μετά το ανελέητο bullying που υπέστη στη Γαλακτοκομική Σχολή των Ιωαννίνων.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» δεν έκρυψαν την απογοήτευσή τους που ένα ακόμα παιδί έπεσε θύμα bullying.

«Πιστεύαμε ότι τα βασανιστήρια που έγιναν στον Βαγγέλη μας, βασανιστήρια για τα οποία, όπως γνωρίζετε, καταδικάστηκαν οι υπαίτιοι, αλλά και ο θάνατος του παιδιού μας, θα ήταν αποτρεπτικά από το να ακούσουμε ξανά για βασανιστήρια σε άλλα παιδιά. Δυστυχώς, ο θάνατος του Βαγγέλη μας δεν έγινε φάρος για την κοινωνία μας», είπαν οι γονείς του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Όπως είπαν, η κοινωνία μας δεν κατάφερε και πάλι να προστατεύσει ένα παιδί που έπεσε θύμα bullying κι έβαλε τέρμα στη ζωή του.

«Επτά χρόνια και τρεις μήνες μετά τον θάνατο του Βαγγέλη μας νιώθουμε θλίψη που διαπιστώνουμε ότι η κοινωνία μας επιβεβαιώνει καθημερινά ότι η ανθρώπινη ζωή δεν έχει αξία. Ας αναλογιστούν αυτοί που πρέπει, ποιοι ευθύνονται για όλα αυτά που συμβαίνουν», κατέληξαν.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες