Η ΠΟΕΠΛΣ συναντήθηκε με διευρυμένη αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ

Η Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. συναντήθηκε χθες (17/2) με διευρυμένη αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των κοινοβουλευτικών κομμάτων.
Η ανακοίνωση της ΠΟΕΠΛΣ
Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των κοινοβουλευτικών κομμάτων πραγματοποιήθηκε στη Βουλή των Ελλήνων συνάντηση της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. με διευρυμένη αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αποτελούμενη από τον Τομεάρχη Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και πρώην Αναπληρωτή ΥΝΑΝΠ κ. Νεκτάριο Σαντορινιό, τον Αναπληρωτή Τομεάρχη Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη, τον Τομεάρχη Εθνικής Άμυνας και πρώην ΥΝΑΝΠ κ. Θοδωρή Δρίτσα, τον Βουλευτή Ηλείας και πρώην Γ.Γ. ΥΝΑΝΠ κ. Διονύσιο Καλαματιανό και τον Συντονιστή του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Θράσο Σταυριδόπουλο.
Στην πολύωρη και εξαιρετικά εποικοδομητική συνάντηση τονίσαμε πως τα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., πέρα από το ένστολο καθήκον τους είναι και εργαζόμενοι, οι οποίοι μέσα από την Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. και το Διεκδικητικό της Πλαίσιο, αγωνίζονται και διεκδικούν για τα εργασιακά τους ζητήματα.
Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανανέωσαν τη δέσμευση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ότι θα στηριχθούν τα δίκαια αιτήματά μας αναγνωρίζοντας το ρόλο και την προσφορά των στελεχών του Σώματος.
Η στενή συνεργασία της Ομοσπονδίας μας με το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όπως και με το σύνολο των κοινοβουλευτικών κομμάτων θα διατηρηθεί με απώτερο σκοπό την επίτευξη των συνδικαλιστικών αιτημάτων των στελεχών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες