Η υποδειγματική οργάνωση των Σέρβων πυροσβεστών στην Εύβοια (βίντεο-εικόνες)

Εξοπλισμένοι με οχήματα πυρόσβεσης τελευταίας τεχνολογίας, κράνη και με άριστη τεχνογνωσία, οι Σέρβοι πυροσβέστες που επιχειρούν στην Βόρεια Εύβοια, δίνουν μαθήματα οργάνωσης και επιχειρησιακής αντίδρασης στα πύρινα μέτωπα.
Υπό την καθοδήγηση αξιωματικού στήνουν εγκαταστάσεις μέσα στο δάσος πριν υπάρξει αναζωπύρωση ώστε να παρεμβαίνουν με ακρίβεια όταν παραστεί ανάγκη.
Στην Εύβοια και συγκεκριμένα στο χωριό Αβγάρια που έχουν στήσει το στρατηγείο τους, σβήνουν μικρό εστίες πριν λάβουν διαστάσεις, πάντα σε συνεργασία με τους Έλληνες συναδέλφους τους.
Επί τόπου επιχειρούν 39 άτομα με 14 οχήματα, ενώ ενδεικτικό της οργάνωσης τους, αποτελεί το γεγονός πως την αποστολή συνοδεύει και ένα ασθενοφόρο με γιατρό και τραυματιοφορέα.
Αξιοσημείωτο μάλιστα είναι το γεγονός, πως οι Σέρβοι πυροσβέστες, πριν φύγουν από κάθε σημείο που ενεργούν, καθαρίζουν την περιοχή και μαζεύουν τα σκουπίδια με τάξη μέσα σε τσάντες τις οποίες αφήνουν σε ένα μόνο σημείο προκειμένου να μην δημιουργούν σκουποδότοπους μέσα στα δάση.
[email protected]

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες