Ισόβια ξανά για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου ζήτησε ο εισαγγελέας

Στην τελική ευθεία για την έκδοση της ετυμηγορίας του όσον αφορά στους κατηγορουμένους ως δολοφόνους του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, βρίσκεται πλέον το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας. Μάλιστα η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί στην επόμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου η οποία έχει οριστεί για τις 25 Φεβρουαρίου.
Ο εισαγγελέας της έδρας ήταν πάντως καταπέλτης για τους κατηγορούμενους της υπόθεσης, οι οποίοι να σημειωθεί πως όλοι είναι κρατούμενοι σε φυλακές και για άλλες υποθέσεις. Κατά την αγόρευση του ο εισαγγελικός λειτουργός ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία των κατηγορουμένων αλλά και να τους επιβληθεί ξανά ισόβια για τα εγκλήματά τους όπως και σε πρώτο βαθμό.
Ακόμη, κατά την αγόρευσή του ο εισαγγελέας αναφέρθηκε στα γεγονότα της υπόθεσης με ακρίβεια και με χρονολογική σειρά και σημείωσε ότι σε αυτή εκτός από ποινικές ευθύνες υπάρχει και ηθική ευθύνη των εμπλεκομένων προσώπων. Ακολούθησε η αγόρευση του συνηγόρου πολιτικής αγωγής, Θεόδωρου Μαντά, ο οποίος αναφέρθηκε στο ήθος, την ακεραιότητα και τη διαδρομή του, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Ο ίδιος επεσήμανε το μάθημα νομικού πολιτισμού που επιδεικνύει η οικογένεια Ζαφειρόπουλου. Σε δήλωσή του ο κ. Μαντά και με αφορμή την πρόταση του εισαγγελέα ανέφερε: «Η υπόσχεση είναι ότι δεν θα επιτρέψουμε να χαθεί στη λήθη του χρόνου το ήθος, η ακεραιότητα και η διαδρομή του σπουδαίου συναδέλφου μας».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

20 Απαντήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες