«Διαβάζω για τους άλλους»: Το πρωθυπουργικό γραφείο βοήθησε τον οργανισμό δίνοντας φορητούς υπολογιστές (εικόνες)

Δίπλα στο έργο του οργανισμού «Διαβάζω για τους Αλλους» βρέθηκε το πρωθυπουργικό γραφείο και η γενική γραμματεία κοινωνικής αλληλεγγύης και καταπολέμησης της φτώχειας σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο οργανισμός.
Πιο συγκεκριμένα, ο οργανισμός παρέλαβε φορητούς υπολογιστές προς διευκόλυνση της εργασίας των εργαζομένων και των εθελοντών στην καθημερινή τους εργασία. Στόχος της δωρεάς αυτής είναι ο οργανισμός να συνεχίσει, αδιάκοπα και ανεμπόδιστα, να φέρει εις πέρας την αποστολή του, η οποία είναι η δημιουργία μιας κοινωνίας ισότιμης πρόσβασης όλων – βλεπόντων και μη – στη γνώση, στη μάθηση και στα βιβλία.
«Ο οργανισμός Διαβάζω για τους Άλλους εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας και στον Γενικό Γραμματέα Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού, για την πολύτιμη βοήθεια και άμεση ανταπόκριση τους στις ανάγκες του Διαβάζω για τους Άλλους, ανταπόκριση η οποία μας αφήνει με ένα αίσθημα ευγνωμοσύνης και τιμής, ενώ ακόμη μας υπενθυμίζει τις αξίες και τη σημασία της κοινωνικής αλληλεγγύης», σημειώνεται στο δελτίο Τύπου του οργανισμού.
«Μέσα από πράξεις σαν κι αυτή, αποδεικνύεται για άλλη μια φορά η συμπαράσταση και το ενδιαφέρον των εκπροσώπων της Πολιτείας προς τα εγχειρήματα των εθελοντικών φορέων ώστε να μπορούμε να εκτελούμε με συνέπεια και αφοσίωση το έργο μας και το όραμά μας. Στοχεύουμε πάντα στην εξάλειψη των διακρίσεων που βιώνουν τα άτομα με αναπηρία όρασης, στην ανάπτυξη του αισθήματος της αλληλεγγύης, της ενσυναίσθησης και της συνεργατικότητας», τονίζουν παράλληλα.
Το «ευχαριστώ» του οργανισμού «Διαβάζω για τους Αλλους»
Η ανάρτηση του οργανισμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
«Με μεγάλη ευγνωμοσύνη παραλάβαμε σήμερα φορητούς υπολογιστές τελευταίας τεχνολογίας δωρεά εκ μέρους των κ.κ. Γρηγόρη Δημητριάδη, Γενικό Γραμματέα Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού και Γεώργιο Σταμάτη, Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας.
Η δωρεά αυτή, αποτελεί απόδειξη της πίστης του κου Δημητριάδη και κου Σταμάτη στο Όραμα του Διαβάζω για τους Άλλους για μια κοινωνία ισότιμης πρόσβασης στη γνώση, στη μάθηση και στα βιβλία, από όλους, βλέποντες και μη.
Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας.
Ας συνεχίσουμε όλοι μαζί, Πολιτεία και εθελοντικοί φορείς να δημιουργούμε ένα κόσμο χωρίς διακρίσεις, έναν κόσμο ισότητας και αλληλεγγύης».
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Παρέμβαση Ρουβίκωνα στο σπίτι της Μίνας Γκάγκα (βίντεο)
Αποκλειστικό «L&O»: Σοκαριστικό βίντεο από ανατροπή πυροσβεστικού στα Ιωάννινα
Ρουβίκωνας: Αθώοι Καλαϊτζίδης και Ματαράγκας για την ανθρωποκτονία εμπόρου ναρκωτικών στα Εξάρχεια
Διευθυντής σχολείου στον Αλιμο δεν άναβε τη θέρμανση – Θεωρούσε προσβλητικό να γυρίσει τον διακόπτη (βίντεο)
Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες