«Δήμητρα» της Λέσβου: «Θα προβούμε σε όλες τις ενέργειες για να αποδοθεί Δικαιοσύνη» λένε οι δικηγόροι της οικογένειας Κολογιάννη

Σε όλες τις νόμιμες ενέργειες ώστε να αποδοθεί Δικαιοσύνη στην υπόθεση του 64χρονου Δημήτρη Καλογιάνννη, του ανθρώπου που όλοι στη Λέσβο ξέρουν με το όνομα «Δήμητρα», προτίθεται να προβεί το δικηγορικό γραφείο Ραγκούση & Συνεργατών, που έχει αναλάβει την εκπροσώπηση της οικογένειας Καλογιάννη. Όπως έχει γίνει γνωστό ο 64χρονος είχε εξαφανιστεί από τις 6 Απριλίου και εκφράζονται φόβοι ότι είναι νεκρός. Για την εξαφάνισή του μάλιστα είχε σημάνει Silver Alert.
Τώρα, οι δικηγόροι της οικογένειας Καλογιάννη αναφέρουν πως ακόμη δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία πάρα μόνον ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για την τύχη του 64χρονου. Αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εξέδωσαν: «Το δικηγορικό γραφείο Ραγκούση & Συνεργατών έχει αναλάβει την εκπροσώπηση της οικογένειας Καλογιάννη, η οποία από τις 7 Απριλίου, οπότε και ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του αγαπημένου τους Δημήτρη και κινήθηκε άμεσα, μέχρι και σήμερα, δεν έχει επισήμως λάβει γνώση για το τι έχει συμβεί.
Δυστυχώς, προ λίγων ημερών, ενημερώθηκαν ότι ενδεχομένως ο άνθρωπός τους να είναι νεκρός από τροχαίο δυστύχημα, πλην όμως, οι Αρμόδιες Αρχές δεν έχουν ακόμα ολοκληρώσει την διαδικασία της ταυτοποίησης και έτσι παραμένουν σε αγωνία.
Σεβόμενοι το γεγονός ότι ακόμη δεν έχουμε επίσημα στοιχεία πάρα μόνον ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, θα αναμένουμε τα αποτελέσματα και στην συνέχεια θα προβούμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για να βρεθούν τα ακριβή αιτία του θανάτου και να αποδοθεί Δικαιοσύνη. Το οφείλουμε στον Δημήτρη».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες