«Κακέκτυπο ραδιουργίας του Βγενόπουλου η μήνυση που είχε καταθέσει για εκβιασμό» λέει ο γιος της Βασιλικής Θάνου

«Κακέκτυπο βυζαντινής ραδιουργίας που περιγράφει καθαρά την δικήν του ενοχή σε σκευωρία» χαρακτηρίζει τη μήνυση που είχε καταθέσει για εκβίασή του το 2014 ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ο γιος της τέως προέδρου του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου, Σπύρος Χριστόφιλος.
Η μήνυση αυτή είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας μέσα το iefimerida και έρχεται ως συνέχεια των αποκαλύψεων που είχε κάνει η ίδια ιστοσελίδα για την κυρία Θάνου. Η τελευταία, σύμφωνα με το εν λόγω site εμφανίζεται να ζητεί χρήματα από τον Ανδρέα Βγενόπουλο τη περίοδο που η ίδια ήταν πρόεδρος του Αρείου Πάγου, χρησιμοποιώντας ως «αγγελιοφόρο» φίλη της επιχειρηματία με τα αρχικά Δ.Μ. Η επιχειρηματίας σύμφωνα πάντα με το σχετικό δημοσίευμα του iefimerida και τις συνομιλίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, αναφέρει στον Ανδρέα Βγενόπουλο ότι τα χρήματα που ζητεί η κυρία Θάνου και πως θα τα λάβει ο γιος της.
Τώρα, σε νέα συμπληρωτική του δήλωση ο κ. Χριστόφιλος αρνείται εκ νέου όσα του αποδίδονται με τον εν λόγω δημοσίευμα, όπως άλλωστε και η μητέρα του, αναφέροντας ότι η σχετική μήνυση που είχε καταθέσει ο εκλιπών σήμερα επιχειρηματίας για το θέμα αυτό, αποτελεί «κακέκτυπο βυζαντινής ραδιουργίας που περιγράφει καθαρά την δικήν του ενοχή σε σκευωρία».
Ολόκληρη η ανακοίνωση του γιου της πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου
Αναλυτικά, ολόκληρη η ανακοίνωση που εξέδωσε ο γιος της πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου, με αφορμή της σημερινή δημοσίευση της μήνυσης που είχε καταθέσει ο εκλιπών σήμερα Ανδρέας Βγενόπουλος αναφέρει τα εξής:
«ΜΗΝΥΣΗ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ: Κακέκτυπο βυζαντινής ραδιουργίας που περιγράφει καθαρά την δικήν του ενοχή σε σκευωρία.
Με χαρά είδα την παράνομη κι αθέμιτη προβολή της μήνυσης Βγενόπουλου στο ieferida. Δεν θα κρυφτώ πίσω από δικονομικές, ισχυρές δικαιολογίες, όπως της παρανόμου υποστάσεως του ηχητικού ντοκουμέντου και της παραβιάσεως των προσωπικών δεδομένων. Τούτο, γιατί από τη δημοσιοποίηση της μήνυσης προκύπτει με ενάργεια, δηλαδή πεντακάθαρα ότι ο ίδιος είχε εξυφάνει τη ραδιουργία, για δύο απλούς, λογικούς συνειρμούς και προφανείς λόγους. Πρώτον, ο ίδιος περιγράφει εκτενώς και συνομολογεί ότι η συνομιλήτριά του στο διάλογο … είναι δική του φίλη, που τον επισκέπτεται καθημερινά και όχι φίλη άλλου προσώπου. Είναι δική του αμειβομένη, υπάλληλος που της έχει εκχωρήσει, ενδεχομένως προσχηματικά, μέρους του catering της MIG. Δεύτερον, αλλά κρισιμότερο στοιχείο! Ο ίδιος συνομολογεί ότι είχε το τηλέφωνό μου πολύ πριν τις συναντήσεις του και τη μαγνητοφωνημένη συνομιλία με την … Δεν τον κάλεσα εγώ, όπως είπε. Η ίδια η αμειβομένη του μου παρουσιάστηκε την περίοδο που η μητέρα μου ήταν υπηρεσιακή Πρωθυπουργός κι αφού με ρώτησε γι’ άλλες νομικές υποθέσεις άλλων προσώπων, κι αν ήθελα να τις αναλάβω, μου είπε κατόπιν, ότι είναι φίλη και διαχειρίστρια του catering εταιρείας του Βγενόπουλου κι ότι εκείνος θέλει να μου μιλήσει για κάποιο νομικό θέμα που τον αφορά. Την περίοδο εκείνην δεν είχα κανένα κώλυμα στο πρόσωπο της μητέρας μου. Έτσι, τον κάλεσα, η συνομιλία ήτο 30 δευτερολέπτων : «χαίρετε, είμαι ο Σ. Χριστόφιλος, ο δικηγόρος, η φίλη σας … μου είπε ότι θέλετε να μου μιλήσετε». Αυτός μου απήντησε «είμαι στο εξωτερικό, θα σας καλέσω όταν επιστρέψω». Αυτή ήτο. Δεν συνομιλήσαμε ποτέ ξανά, παρ’ ότι το επιδίωξαν με τεχνάσματα διότι την περίοδο που το επιδίωξαν είχα απόλυτο νομικό κώλυμα.
Τι αποδεικνύει αυτό περίτρανα και για τη μήνυση και για τη χθεσινή συνομιλία ; Ότι είναι αμφότερες απολύτως στημένες! Στη συνομιλία ρωτάει δήθεν ο Βγενόπουλος δέκα φορές και μάλιστα δυνατά «ο γιός ξέρει κάτι;», «ο γιός ξέρει κάτι απ’ αυτά που μου λες;» ξανά και ξανά απευθυνόμενος στην …. Μα καλά, αφού είχε το τηλέφωνό μου και είχε μιλήσει προσωπικά ο ίδιος μαζί μου από καιρό, πώς και δεν λέει σε μία ‘τυχάρπαστη’, που δήθεν του λέει τέτοιες τρομερές ιστορίες «τον καλώ τώρα {εμένα} να μου πει ο ίδιος αν λες αλήθεια»! Πώς και δε με κάλεσε, έστω μία φορά, ώστε να διαπιστώσει αν αυτά τα αισχρά που δήθεν του μετέφεραν ήταν αληθινά; – Δε με κάλεσαν ποτέ διότι όλη αυτή η κακοσχεδιασμένη ραδιουργία ήταν προσχηματική για να στραφούν κατά εντίμων κι ακέραιων δικαστών. – Δεν με κάλεσε ποτέ διότι ήξερε ότι αν θα μου ζητούσαν οι ίδιοι κάτι παράνομο θα τους έστελνα στον … εισαγγελέα. Τούτα βέβαια, ετέθησαν υπ’ όψιν της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου κι επειδή υπάρχουν «δικαστές στο Βερολίνο» όπως λέει η ρήση, υπάρχουν δικαστές και στην Αθήνα, αξιολογήθηκε τί αναδεικνύεται προφανέστατο ψέμα.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες