«Καρφί» Παπαχρήστου σε Χρυσοχοΐδη

Η δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραιβάζ από επαγγελματίες δολοφόνους που εκτελούσαν συμβόλαιο θανάτου, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, προκάλεσε σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «έχει αφήσει τη χώρα να μετατραπεί σε αποικία οργανωμένου εγκλήματος και ανεξέλεγκτης δράσης μαφιόζικων συμμοριών».
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έσπευσε να απαντήσει άμεσα στις αιτιάσεις αυτές αναρτώντας έναν πίνακα με το εξής σχόλιο:
Για τον κ. Τσίπρα, τα παρακάτω στοιχεία σημαίνουν πως η κυβέρνηση «έχει αφήσει τη χώρα να μετατραπεί σε αποικία οργανωμένου εγκλήματος και ανεξέλεγκτης δράσης μαφιόζικων συμμοριών».
Κακό πράγμα να λες ψέματα.
Ανίερο να σκυλεύεις πολιτική σε φρέσκο αίμα δημοσιογράφου.
Ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος, στον οποίο ο Αλέξης Τσίπρας είχε στείλει εξώδικο απαιτώντας υψηλή χρηματική αποζημίωση για το δημοσίευμα για το σπίτι στο Σούνιο, άσκησε αυστηρή κριτική στη στάση της Κουμουνδούρου, από τη στήλη του στα ΝΕΑ. Με αφορμή την κριτική αυτή, έγραψε και ένα σχόλιο για τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη:
«Μπορεί να εμφανίζουν καλύτερη εικόνα οι αριθμοί σήμερα απ ό,τι επί ΣΥΡΙΖΑ δεν λέω αλλά την αριθμητική την επικαλείσαι μόνο όταν στο πηλίκον έχει ένα ολοστρόγγυλο μηδενικό. Όταν κείτεται νεκρός με δέκα σφαίρες ένας δημοσιογράφος όποιος και αν είναι αυτός δεν επικαλείσαι νούμερα. Σκύβεις το κεφάλι καλείς και τους αξιωματικούς σου και τους τρέχεις μέχρι να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δράστες».

Μοιραστείτε το:

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες