Κακοκαιρία «Barbara»: Στις 23:00 απαγόρευση κυκλοφορίας από Καλυφτάκη μέχρι Οινόφυτα

Την ώρα που η κακοκαιρία «Barbara» παρουσιάζει ύφεση στην Αττική, οι ειδικοί προειδοποιούν πως τις επόμενες ώρες θα ξεσπάσει νέο κύμα χιονιά που θα επηρεάσει και την Αθήνα. Ετσι, η Ελληνική Αστυνομία πήρε την απόφαση να διακόψει ξανά από τις 23:00 την κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό. Συγκεκριμένα, για λίγες ώρες ακόμα θα παραμείνει ανοικτή η εθνική οδός Αθηνών-Λαμίας στο τμήμα της από τη γέφυρα Καλυφτάκη μέχρι και το ύψος του κόμβου των Οινοφύτων καθώς, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, από τις 23:00 θα διακοπεί εκ νέου η κυκλοφορία για όλα τα οχήματα ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων.

Παράλληλα διεκόπη η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Αττικής Οδού από το ύψος της περιφερειακής Αιγάλεω μέχρι την Αθηνών-Κορίνθου και στα δύο ρεύματα.

Τέλος, διεκόπη ξανά η κυκλοφορία στην κίνηση στην παλαιά Εθνική οδό Ελευσίνας-Θηβών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από τη Χ/Θ 5,000 (πρατήριο καυσίμων Revoil-πρώην Cyclon) έως τα όρια του Ν. Αττικής με τον Ν. Βοιωτίας (Χ/Θ 30,000).

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες