Κακοκαιρία Ελπίς: Κλειστή η Εθνική Οδός και στα δύο ρεύματα

Συνεχής είναι η ενημέρωση από την τροχαία λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν και στην Αττική για την κακοκαιρία Ελπίς.
Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την τροχαία έχει σταματήσει η κυκλοφορία στην Εθνική οδό και στα δύο ρεύματα, ενώ εξαιτίας του χιονιού έχουν αποκλειστεί αρκετοί δρόμοι στην Αττική.
Τα μεγαλύτερα προβλήματα όλη την ημέρα εντοπίστηκαν στην Αττική Οδό, όπου εγκλωβίστηκαν αρκετοί οδηγοί μέσα στα αυτοκίνητά τους. Με αποτέλεσμα μέχρι και ο στρατός να βγει στο δρόμο για τον απεγκλωβισμό των οδηγών.
Κλειστή είναι η κυκλοφορία στην Κατεχάκη και στα δύο ρεύματα, η Μεσογείων από Χολαργό έως Αθήνα και στα δύο ρεύματα, ο Περιφερειακός Καρέα, η Αττική Οδός από το αεροδρόμιο έως τον Κηφισό και στα δύο ρεύματα, αλλά και ο Περιφερειακός Υμηττού.
Παράλληλα, η τροχαία ανακοίνωσε ακόμα: «Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, ρεύμα προς Αθήνα και το ύψος της Χ/Θ 58,520 (όρια Νομού Αττικής), μέχρι τον Α/Κ της Λ. Αθηνών ενώ η κίνηση στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου ρεύμα προς Κόρινθο από τη διασταύρωση Δαφνίου μέχρι τον κόμβο διυλιστηρίων γίνεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, ενώ στο ανώτερο τμήμα δεν επιτρέπεται η κίνηση των βαρέων οχημάτων».
Παράλληλα, από την τροχαία νωρίτερα βγήκε ανακοίνωση πως η κίνηση στους δρόμους ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας, θα πρέπει να γίνεται με αντιολισθητικές αλυσίδες:
«Λόγω των συνεχιζόμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών που παρατηρούνται στο
Νομό Αττικής, υπενθυμίζεται το από (24-1-2022 Δελτίο Τύπου) και τονίζεται ότι απαιτείται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας».
Αλυσίδες και την Τρίτη εξαιτίας της κακοκαιρία Ελπίς
Από εκεί και πέρα, η τροχαία ενημέρωσε τους πολίτες της Αττικής, πως θα πρέπει να είναι με αντιολισθητικές αλυσίδες και την Τρίτη στους δρόμους της Αττικής:
«Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι, αύριο Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 συνιστάται η κυκλοφορία οχημάτων στην Αττική, αποκλειστικά με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.
Οι πολίτες πρέπει να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και εφόσον αυτό είναι απολύτως αναγκαίο, να πραγματοποιείται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες