Πνιγμός στην Κορινθία: «Ο πατέρας ανέβαζε συχνά το παιδί πάνω στη μηχανή χωρίς κράνος» λέει ο Καλλιακμάνης (βίντεο)

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης, Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής αναφέρθηκε στον πνιγμό της 6χρονης στην Κορινθία και σχολίασε το βαθμό αντίληψης του πατέρα.

Όπως είπε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέβαζε συχνά το παιδί πάνω στη μηχανή χωρίς κράνος και άλλα προστατευτικά μέσα σε διαδρομές χιλιομέτρων, σύμφωνα με τις μαρτυρίες της τοπικής κοινωνίας.

Μπορεί να γίνω κακός σε κάποιους που ακούνε, γιατί το κάνουν πολλοί, αλλά αυτή η ενέργεια χαρακτηρίζεται από ευήθεια, είπε ο κ. Καλλιακμάνης, επισημαίνοντας ότι ένα 6χρονο παιδί δεν μπορεί να προστατεύσει τον εαυτό του, δεν ξέρει καν πώς να κρατηθεί πάνω σε μια μηχανή.

Εξήγησε ότι η προσωπικότητα του κατηγορουμένου, έχει μεγάλη σημασία και συνεκτιμάται μαζί με τα ευρήματα και τις μαρτυρίες μιας υπόθεσης.

«Υπάρχουν και άνθρωποι που χαρακτηρίζονται από ευήθεια εκεί δεν μπορεί να βρεις άκρη ή δεν μπορείς να μπεις στο μυαλό τους, για ποιο λόγο λειτούργησαν με ένα συγκεκριμένο τρόπο», είπε ο κ. Καλλιακμάνης.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος Νίκος Καραγιαννακίδης, τόνισε στην ίδια εκπομπή πως προφανώς για να μην κρατείται ο πατέρας της 6χρονης δεν προκύπτει δόλος, ωστόσο υπάρχει ζήτημα με τη δυνατότητά του να έχει την επιμέλεια του παιδιού.

«Μάλλον αυτός ο άνθρωπος δεν είχε τη δυνατότητα να ασκήσει την επιμέλεια με άκρα σύνεση», είπε χαρακτηριστικά.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες