Φρίκη στην Καστοριά: Άγνωστοι ακρωτηρίασαν νεαρή αλεπού

Μία αποτρόπαια πράξη, που αφορά άγρια κακοποίηση και δολοφονία αλεπούς στην Καστοριά, έφερε στην δημοσιότητα ο αντιπρόεδρος της Εταιρείας Προστασίας Περιβάλλοντος του Σταθμού Περίθαλψης Άγριων Ζώων στην Καστοριά, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Πρόκειται για μια αλεπού νεαρής ηλικίας που έχει ακρωτηριασμένα τα τέσσερα άκρα της και το πιθανότερο να ήταν σε ημιθανή κατάσταση όταν συνέβη αυτό.

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος ανέφερε στο πρακτορείο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι το ζώο δε φέρει κάποιο τραύμα από πυροβόλο όπλο στο σώμα του πάρα μόνο ένα επιπόλαιο χτύπημα στο κεφάλι και το πιθανότερο είναι να μην πέθανε από αυτό.

Όπως διευκρίνισε είναι πολύ πιθανόν ότι η νεαρή αλεπού πιάστηκε σε παγίδα, χτυπήθηκε στο κεφάλι και εν συνεχεία οι δράστες της έκοψαν τα τέσσερα άκρα, αφήνοντας τη σε ημιθανή κατάσταση σε παρακείμενο ρυάκι, όπου εντοπίστηκε από ανθρώπους της εταιρίας περίθαλψης Αγρίων Ζώων Καστοριάς.

Η ανάρτηση του Παναγιωτόπουλου για την αλεπού

ΑΚΑΡΔΕ άνθρωπε!!

Άνθρωπε, εσύ που θες δηλαδή να λέγεσαι άνθρωπος, οικογενειάρχης, καλός Χριστιανός έπραξεες μια φορά ακόμα στη ζωή σου το σωστό, το πρέπον και αγαπάς πάνω απ’ όλα περισσότερο τον εαυτό σου.

Φέρσου ρε ανόητε για μια φορά με συνείδηση, καλοσύνη και ενσυναίσθηση !!!

Το αδιέξοδο της λογικής σου σέ οδηγεί σε πράξεις που προσβάλει το είδος σου. Κατάφερες να πετύχεις το στόχο σου και τον πολιτισμό σου σέ ένα πλάσμα που καθημερινά αγωνίζεται να ζήσει.

Έβγαλες όλα τα ψυχικά σου κατάλοιπα ….

ΕΊΣΑΙ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΣ !!!

Για την ιστορία το ζώο βρέθηκε με ακρωτηριασμένα τα τέσσερα άκρα του και το πιθανότερο να ήταν σε ημιθανή κατάσταση όταν συνέβη αυτό. Τραύματα από πυροβολισμό δεν υπήρχαν πάρα μόνο ένα επιπόλαιο χτύπημα στο κεφάλι του πού το πιθανότερο να μην πέθανε από αυτό…

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες