18.3 C
Athens
15.9 C
Thessaloniki
Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2025
More

    Καστοριά: Εξιχνιάσθηκε ηλεκτρονική απάτη σε βάρος 37χρονου – Ταυτοποιήθηκε ο 23χρονος δράστης

    Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καστοριάς, υπόθεση απάτης, που τελέστηκε σε βάρος 37χρονου ημεδαπού.

    Ειδικότερα, o 37χρονoς κατήγγειλε ότι στις (03/01) εξαπατήθηκε, διότι επικοινώνησε με άγνωστο άτομο για αγορά ηλεκτρονικής συσκευής, που εντόπισε σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (ηλεκτρονική αγγελία), και αφού πείσθηκε, κατέθεσε σε τραπεζικό λογαριασμό το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ για την αγορά της, χωρίς ωστόσο αυτή να ολοκληρωθεί ως είχε συμφωνηθεί.

    Μετά από ενδελεχή έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 23χρονου ημεδαπού σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για απάτη.

    Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καστοριάς, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ