Καταγγελία: «Λουκέτο» μπαίνει τα βράδια στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας

«Λουκέτο» στο τμήμα ασφαλείας της Ομόνοιας από τις 22:00 το βράδυ έως και τις 06:00 τα ξημερώματα για πρώτη φορά απο την χρονιά λειτουργίας του, καταγγέλουν αστυνομικές πηγές.
Παράλληλα αναφέρουν πως «το βραδινό ανακριτικό συνεργείο της εν λόγω υποδιεύθυνσης, καλείται πλέον να αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων και τον όγκο εργασίας του Τ.Α. Ομονοίας, που τυγχάνει το πρώτο πανελλαδικά σε αυτόφωρες διαδικασίες και συλλήψεις, δηλαδή περίπου 1.800 εως 2.000 κρατούμενοι ετησίως».
Διαλυμένο τμήμα
Ως εκ τούτου λοιπόν, αυτοί που πέφτουν θύματα εγκληματικών ενεργειών στο κέντρο της Αθήνας, θα πρέπει, είτε να αναμένουν το ανακριτικό συνεργείο για να εξυπηρετηθούν, είτε θα πρέπει να επιστρέψουν τις πρωινές ώρες για την καταγγελία τους, όταν και θα υπάρχει αξιωματικός υπηρεσίας στο τμήμα ασφαλείας.
Όπως τονίζουν αστυνομικές πηγές, «όλα αυτά είναι αποτέλεσμα της διάλυσης των τμημάτων ασφάλειας και της λειψανδρίας που τα μαστίζει». Αξίζει να τονίζουμε πάντως πως το υπουργείο προστασίας του πολίτη προσπαθεί να καλύψει τα κενά, αλλά αυτό δεν γίνεται να συμβεί με το διαμοιρασμό δόκιμων σε τμήματα της Αττικής, ως εκ τούτου θα πρέπει να στελεχώσει τα τμήματα ασφαλείας από άλλε υπηρεσίες.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τραγωδία στον Βόλο: Ηλικιωμένο ζευγάρι πέθανε από κορονοϊό με διαφορά 4 ημερών!
Μετάλλαξη Ομικρον: 40.000 δείγματα από τον ΕΟΔΥ για τον εντοπισμό της στην Ελλάδα – Τα αποτελέσματα
Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Λοχίας θα περάσει Στρατοδικείο γιατί έφτυσε υπάλληλο τράπεζας!
Ξεκινούν αύριο τα έργα ανάπλασης της Πανεπιστημίου – Τι πρέπει να γνωρίζετε
Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.

Μοιραστείτε το:

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες