Καταγγελία ΣΕΦΕΑΑ για την απόδραση βαρυποινίτη από το ΑΤ Ηλιούπολης

Το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής (ΣΕΦΕΑΑ) εξέδωσε ανακοίνωση-καταγγελία σχετικά με την απόδραση βαρυποινίτη από το ΑΤ Ηλιούπολης:

«Με αφορμή τη χθεσινή απόδραση κρατουμένου από το Α.Τ. Ηλιούπολης, φαίνεται για μια ακόμη φορά ότι πολλά Α.Τ. και Τ.Α. της ΓΑΔΑ είναι τραγικά υποστελεχωμένα. Παρόλο που ο συγκεκριμένος κρατούμενος έχει απασχολήσει πολλές φορές την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής Αττικής και έχει συλληφθεί για κλοπές, ναρκωτικά, κτλ , παρόλο που σε μια από τις καταδιώξεις είχαν τραυματιστεί συνάδελφοι της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην προσπάθειά τους να τον συλλάβουν, ήταν με περιοριστικούς όρους ελεύθερος μέχρι χθες, οπότε συνελήφθη για μια ακόμη φορά για υπόθεση ναρκωτικών. Έτσι, μέχρι να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, έπρεπε να κρατηθεί στο Α.Τ. Ηλιούπολης.

Ποιος όμως να τον φυλάξει; Στο Α.Τ. ευρίσκονταν μονάχα 2 συναδέλφισσες που μαζί εκτελούσαν χρέη Αξιωματικού Υπηρεσίας, σκοπού καταστήματος, σκοπού κρατητηρίων, έχοντας παράλληλα 4 κρατουμένους στα κρατητήρια και εξυπηρετώντας πολίτες! Όσο για το Τμήμα Ασφαλείας είχε μονάχα 1 αστυνομικό…

Αν δεν μπορείτε να διασφαλίσετε την ομαλή λειτουργία των Α.Τ. και των Τ.Α. μην θέτετε σε κίνδυνο τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα των ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ, μην θέτετε υπό αμφισβήτηση την τιμή και αξιοπρέπεια της αστυνομίας!!!».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες