Κατασκηνώσεις στη Ραφήνα: Μέσω της πλατφόρμας «Help Ukraine» κατέφθασε για Έλληνες Ομογενείς από την Ουκρανία πρόσθετος οικιακός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός

Στις Κατασκηνώσεις του Δήμου Ζωγράφου στη Ραφήνα πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη (27/05) η παράδοση δωρεάς οικιακού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού από την εταιρεία Uni Systems, μέλος του Ομίλου Quest, παρουσία του Ειδικού Γραμματέα Συντονισμού Εμπλεκόμενων Φορέων του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Ευάγγελου Κωνσταντίνου, του Δημάρχου Ζωγράφου, κ. Βασίλη Θώδα και της κας Βίκυς Μπούφη, Διευθύντριας Επικοινωνίας της Uni Systems.

Τι είναι η πλατφόρμα «Help Ukraine»

Η πλατφόρμα «Help Ukraine» του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου καταγράφει και αξιολογεί τις ανάγκες που προκύπτουν σε δομές στέγασης Ουκρανών εκτοπισθέντων και Ελλήνων Ομογενών και κατ’ επέκταση αξιοποιεί τις προσφορές για την κάλυψη τους.

Η εταιρεία Uni Systems δώρισε οικιακό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό που θα χρησιμοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Ραφήνας, βελτιώνοντας περαιτέρω τις συνθήκες διαβίωσης στους ήδη καλά εξοπλισμένους χώρους.

Όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Κωνσταντίνου

Ο Ε.Γ. Συντονισμού Εμπλεκόμενων Φορέων, κ. Βαγγέλης Κωνσταντίνου, δήλωσε:

«H πλατφόρμα Help Ukraine συνταιριάζει την προσφορά ιδιωτών με τις ανάγκες που προκύπτουν σε δομές φιλοξενίας Ουκρανών εκτοπισθέντων και Ελλήνων Ομογενών.

Ο ηλεκτρικός και οικιακός εξοπλισμός της εταιρείας Uni Systems αναμένεται να βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης στην κατασκήνωση του Δήμου Ζωγράφου που φιλοξενεί Έλληνες Ομογενείς από την Ουκρανία.

Ευχαριστώ την εταιρεία Uni Systems για την ευγενική της προσφορά και τον Δήμαρχο, κ. Θώδα, για την εξαιρετική συνεργασία.»

Θώδας: «Προσπαθούμε να προσφέρουμε όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης στους ομογενείς πρόσφυγες»

Ο Δήμαρχος Ζωγράφου, κ. Βασίλης Θώδας, δήλωσε:

«Ευχαριστώ θερμά τον κ. Ευάγγελο Κωνσταντίνου και το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου που από την πρώτη στιγμή στάθηκαν στο πλευρό του Δήμου Ζωγράφου και συνέδραμαν στην προσπάθεια που κάνουμε για να προσφέρουμε όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης στους ομογενείς πρόσφυγες από τον μαρτυρικό Σαρτανά, οι οποίοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους εξαιτίας της ρωσικής εισβολής.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κ. Βίκυ Μπούφη και την εταιρεία Uni Systems που ανταποκρίθηκαν άμεσα στις ανάγκες που έχουν προκύψει ώστε να διασφαλίσουμε αξιοπρεπείς και ποιοτικές συνθήκες διαβίωσης στους φιλοξενούμενούς μας καλύπτοντας τις λειτουργικές τους ανάγκες.»

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες