Κατερινόπουλος: «Η Πισπιρίγκου δεν θα ομολογήσει ποτέ, αν είχε παραμείνει στην αστυνομία για ανάκριση ίσως να μιλούσε» (βίντεο)

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος

Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος μίλησε για την υπόθεση της Πέτρας με τα τρία νεκρά παιδιά.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος μίλησε στο «Πρωινό» για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα κι εκτίμησε ότι τα πράγματα θα είχαν εξελιχθεί διαφορετικά, αφενός αν η Ρούλα Πισπιρίγκου παρέμενε στα κρατητήρια της Ασφάλειας για ανάκριση, αφετέρου δε αν δεν είχαν γίνει τα εκκωφαντικά λάθη από όλους τους εμπλεκόμενους, τα οποία έμελλε να γίνουν μαζεμένα στην πιο πολύκροτη υπόθεση της τελευταίας 100ετίας.

Ο Κατερινόπουλος αναφέρθηκε στα ολέθρια λάθη. Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβαν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας της Πάτρας, από την γκέλα ολκής του ΕΚΑΒ που πήρε το νεκρό μωρό αντί να καλέσει Αστυνομία και ιατροδικαστή, που ίσως να είχαν λύσει το μυστήριο από τότε, μέχρι και την… παρέλαση του δικηγόρου των συγγενών της σπιτονοικοκυράς με τα πράγματα από το σπίτι που θα έπρεπε να είχε σφραγιστεί από την πρώτη στιγμή των ερευνών.

Παράλληλα, εκτίμησε ότι θα γίνουν κι άλλες συλλήψεις για πλημμελήματα ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι τόσο ο Δασκαλάκης όσο και η οικογένεια της Πισπιρίγκου έβλεπαν πράγματα, -όχι τα εγκλήματα- και σιωπούσαν…

Μοιραστείτε το:

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες