17.4 C
Athens
12.3 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
More

    Κερατσίνι: Έστησαν τροχαίο για να του αρπάξουν 30.000!


    Θύμα ενός καλοστημένου τροχαίου, έπεσε χθες Παρασκευή (10/12)το πρωί στο Κερατσίνι, έμπορος ψαριών, και έδωσε την ευκαιρία στους κλεφτές να του αρπάξουν την τσάντα του, με 30.000 ευρώ!
    Ο έμπορος ψαριών μόλις είχε βγει από την ιχθυόσκαλα με το κλειστό Van, όταν στοχευμένα έπεσε πάνω στο όχημά του, διερχόμενο αυτοκίνητο με δύο άτομα.
    Κατέβηκε να δει αν είχε υποστεί ζημιές το αυτοκίνητο του αλλά και το έτερο όχημα, και ο ένας από τους επιβάτες τον απασχολούσε και ο συνεργός του “τρύπωσε” στην καμπίνα του βαν και άρπαξε την τσάντα του, με 30.000 ευρώ.
    Οι δράστες στη συνέχεια μπήκαν στο αυτοκίνητο τους και έφυγαν, όπως και ο έμπορος ψαριών. Όταν απομακρύνθηκε από το σημείο του εικονικού τροχαίου, αντιλήφθηκε πως έλειπε η τσάντα του με τον μικρό θησαυρό.
    Ενημέρωσε την αστυνομία και την έρευνα για τον εντοπισμό των “χρυσοδάκτυλων” κακοποιών έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Πιερία: Οι «Θεσμοφύλακες του Συντάγματος» στον ανακριτή – Τι λέει ο δικηγόρος τους
    Κακοκαιρία: Βροχές και καταιγίδες δημιουργούν προβλήματα σε όλη την χώρα – Έντονα καιρικά φαινόμενα και στην Αττική
    Η γυναικοκτονία στις ΗΠΑ θυμίζει Γλυκά Νερά: ΄Έλληνας ομογενής σκότωσε τη σύντροφό του με σπαθί – «Είναι ψυχοπαθής» λένε γνωστοί του ζευγαριού
    ΠΝΟ: Συνεχίζει την απεργία – Δεμένα για άλλες 48 ώρες τα πλοία στα λιμάνια της χώρας
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ