Νίκαια: Συνελήφθησαν 27χρονος και 40χρονος για διακίνηση ναρκωτικών – Τι βρήκε η ΕΛ.ΑΣ.

Στη σύλληψη δύο ατόμων, ηλικίας 27 και 40 ετών, προχώρησαν το πρωί της 3ης Οκτωβρίου αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ασπροπύργου, στο πλαίσιο επιχείρησης για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών στην περιοχή της Νίκαιας.

Στην επιχείρηση συνέδραμε και αστυνομικός σκύλος, ενώ στο επίκεντρο των ερευνών βρέθηκε κατοικία την οποία, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι δύο κατηγορούμενοι χρησιμοποιούσαν ως ορμητήριο για τη δραστηριότητά τους.

Είχε προηγηθεί διερεύνηση πληροφοριών σχετικά με άτομα που φέρονταν να δραστηριοποιούνται στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών έχοντας ως βάση το συγκεκριμένο σπίτι.

Οι αστυνομικοί έθεσαν την κατοικία υπό διακριτική επιτήρηση και, στο πλαίσιο της έρευνας, εντόπισαν τους δύο κατηγορουμένους. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, από τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν πιστοποιήθηκε η δράση τους.

Κρακ, κάνναβη και μετρητά

Κατά την έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία, οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν 344 γραμμάρια κοκαΐνης σε μορφή «κρακ» και 82 γραμμάρια κάνναβης.

Παράλληλα, βρέθηκε μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, καθώς και το χρηματικό ποσό των 10.500 ευρώ, το οποίο επίσης κατασχέθηκε.

Μετά τη σύλληψή τους, ο 27χρονος και ο 40χρονος οδηγήθηκαν στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ασπροπύργου, όπου σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στη συνέχεια ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

guest
0 Σχόλια
Oldest
Newest
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ