Δύο ημεδαποί συνελήφθησαν στο Κερατσίνι στο πλαίσιο επιχείρησης της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση κοκαΐνης στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.
Κατά την επιχείρηση κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών και άλλα πειστήρια, ενώ σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Συλλήψεις στο Κερατσίνι – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες της Πέμπτης, 9 Ιουλίου 2026, στο Κερατσίνι, -2- ημεδαποί, ηλικίας 43 και 25 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση κοκαΐνης στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.
Προηγήθηκε κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων, ενώ ύστερα από αστυνομικές ενέργειες, εξακριβώσεις και διασταυρώσεις στοιχείων και δημιουργία προφίλ (profiling), πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση στη διακίνηση κοκαΐνης.
Ειδικότερα, ο 43χρονος κατελήφθη να κατέχει με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση, παραλληλόγραμμη συσκευασία περιτυλιγμένη με κολλητική ταινία, η οποία περιείχε κοκαΐνη, μικτού βάρους -1.200- γραμμαρίων. Ακολούθως, κατελήφθη ο 25χρονος να κατέχει εντός του οχήματός του, με σκοπό τη διακίνηση, παραλληλόγραμμη συσκευασία περιτυλιγμένη με κολλητική ταινία, η οποία περιείχε κοκαΐνη, μικτού βάρους -1.170- γραμμαρίων.
Συνολικά, από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
- κοκαΐνη, βάρους 2 κιλών και 370 γραμμαρίων,
- Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,
- 4 συσκευές κινητής τηλεφωνίας και
- το χρηματικό ποσό των 31.300 ευρώ.
Οι συλληφθέντες, εκ των οποίων ο ένας έχει απασχολήσει στο παρελθόν για παρόμοια και άλλα αδικήματα και σε βάρος του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι, οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή

