Κέρκυρα: Χειροπέδες σε δύο ανήλικους που έκλεβαν ρούχα από καταστήματα

Στη σύλληψη δύο ανήλικων ημεδαπών, ηλικίας 13 και 14 ετών, προχώρησαν τις βραδινές ώρες της Τρίτης 4 Αυγούστου 2026 αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κέρκυρας, στο πλαίσιο έρευνας για υπόθεση κλοπής από καταστήματα του νησιού.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, οι συλλήψεις έγιναν έπειτα από τη διερεύνηση σχετικών καταγγελιών, από την οποία προέκυψε ότι οι δύο ανήλικοι, λίγες ώρες νωρίτερα, είχαν αφαιρέσει διάφορα ενδύματα από δύο καταστήματα, ένα στην πόλη της Κέρκυρας και ένα σε περιφερειακή περιοχή του νησιού.

Κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ερευνών εντοπίστηκε το σύνολο των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία κατασχέθηκαν και στη συνέχεια αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δύο ανηλίκων περιλαμβάνονται και οι γονείς τους, οι οποίοι κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ