Κιβωτός του Κόσμου: Αποκάλυψη για τον πατέρα Αντώνιο – Έχει σε κοινό λογαριασμό με την πρεσβυτέρα 130.000 ευρώ

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των καταγγελιών γύρω από τη ΜΚΟ, «Κιβωτός του Κόσμου», καθώς την ώρα που οι οικονομικοί έλεγχοι εντείνονται μέρα με τη μέρα στις δομές, νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την προσωπική περιουσία του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας.

Σύμφωνα με το Mega και το «Live News», από τα πρώτα στοιχεία των οικονομικών ελέγχων βρέθηκαν σε κοινό τραπεζικό λογαριασμό του ζευγαριού 130.000 ευρώ. Σημειώνεται πως τα χρήματα αυτά βρίσκονται σε προσωπικό λογαριασμό και όχι σε κάποιον που αφορά τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση.

Μάλιστα, χθες ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε πως η πρεσβυτέρα τρεις ημέρες πριν επισκέφθηκε υποκατάστημα κεντρικής τράπεζας της Αθήνας και άδειασε το περιεχόμενο θυρίδας που ήταν στο όνομά της και του πατέρα Αντωνίου.

Τα 15 πρόσωπα της ΜΚΟ που έχουν μπει στο μικροσκόπιο

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι έρευνες της οικονομικής αστυνομίας δεν αφορούν μόνο τα οικονομικά των δομών της ΜΚΟ αλλά και τα προσωπικά περιουσιακά στοιχεία 15 στελεχών που διοικούσαν την οργάνωση, προκειμένου να διαπιστωθεί αν αυτά δικαιολογούνται από τις αμοιβές που λάμβαναν, ή αν υπάρχουν στοιχεία για οικειοποίηση χρημάτων από τις δωρεές, που έμπαιναν στα ταμεία για τη φροντίδα των παιδιών.

Τα πρόσωπα αυτά είναι ο πατήρ Αντώνιος, η πρεσβυτέρα και η μητέρα του, που φέρονται ως μέτοχοι στη μη κερδοσκοπική εταιρεία, επτά μέλη του πρώην ΔΣ και πέντε διευθυντικά στελέχη.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Απόψεις
Κατηγορίες