Κιβωτός του Κόσμου: Καταστροφέα εγγράφων αγόρασαν οι υπεύθυνοι της δομής στην Καλαμάτα

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου» και συγκεκριμένα για την δομή της Καλαμάτας, όπου πριν από μερικές ημέρες βρέθηκε ένα όπλο κλειδωμένο σε συρτάρι.

Τα οικονομικά της ΜΚΟ και των στελεχών της προηγούμενης διοίκησης βρίσκονται στο μικροσκόπιο των αρχών, ενώ παράλληλα «τρέχει» η έρευνα και για τις καταγγελίες περί κακοποίησης και ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων που διέμεναν σε δομές της «Κιβωτού».

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η εκπομπή LiveNews, στις αρχές Νοεμβρίου οι υπεύθυνοι της δομής στην Καλαμάτα αγόρασαν έναν καταστροφέα εγγράφων και ένα USB με μεγάλη χωρητικότητα.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδόθηκε, στις 7 Νοεμβρίου έγινε παραγγελία σε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών για έναν καταστροφέα εγγράφων και ένα USB μεγάλης χωρητικότητας.

Το USB παραδόθηκε την ίδια ημέρα, ενώ ο καταστροφέας εγγράφων παραδόθηκε στις 11 Νοεμβρίου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Ήταν λίγες μόλις ημέρες πριν ξεκινήσει ο «χορός» των αποκαλύψεων και των καταγγελιών για περιστατικά κακοποίησης και ασέλγειας σε βάρος παιδιών στις δομές της ΜΚΟ.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες