Κιβωτός του Κόσμου: Οι δωρεές ξεπέρασαν τα 27 εκατομμύρια ευρώ την τελευταία τετραετία

Αποκαλυπτικά είναι τα οικονομικά στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα για την «Κιβωτό του Κόσμου»

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου, ο οικονομικός έλεγχος της «Κιβωτού του Κόσμου» έδειξε ότι την περίοδο 2017 – 2021, οι δωρεές στην οργάνωση άγγιξαν το αστρονομικό ποσό των 27,7 εκατ. ευρώ.

Την ίδια στιγμή, η Οργάνωση έλαβε κρατική επιχορήγηση 100.000 ευρώ το ίδιο χρονικό διάστημα.

Όλα αυτά, την ώρα που η «Κιβωτός του Κόσμου» στο site της ζητούσε συνεχώς δωρεές και μάλιστα εμφάνιζε ελλείψεις στην κάλυψη αναγκών όπως η στέγαση, η θέρμανση και άλλες ανάγκες των δομών που ζητούσε από τους δωρητές να τις καλύψουν.

Μάλιστα, άνθρωποι καταγγέλλουν πως όποτε πήγαιναν στη δομή της Καλαμάτας υλικά αγαθά, η απάντηση που λάμβαναν είναι «ασ’ τα αυτά, λεφτά θέλουμε».

Συγκεκριμένη γυναίκα, που όπως δηλώνει ασχολείται με τα κοινά, αποκάλυψε πως μόλις ήρθε σε επαφή με τη δομή της Καλαμάτας, προκειμένου να δηλώσει την επιθυμία της να βοηθήσει και να στηρίξει το έργο, της ζήτησαν χρήματα και δεν δέχτηκαν τα υλικά αγαθά που είχε να προσφέρει.

«Μόλις επικοινωνήσαμε σε στέλεχος που βρισκόταν σε θέση ευθύνης μας ανέφερε πως δεν έχουν ανάγκη από υλικά αγαθά αλλά από χρήματα. Μας έκανε εντύπωση… Μας φάνηκε εντελώς άκομψο και περίεργο», αναφέρει η καταγγέλλουσα.

 

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Απόψεις
Κατηγορίες