Κολωνός: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 39χρονος ο οποίος είχε φωτογραφίες της 12χρονης – Τι υποστήριξε

Ελέυθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 39χρονος ο οποίος απολογήθηκε για παιδική πορνογραφία, στο πλαίσιο της υπόθεση βιασμούς και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό.

Ο κατηγορουμενος ενεπλακη στην υπόθεση διότι στην κατοχή του βρέθηκαν φωτογραφίες της 12χρονης κοπέλας από τον Κολωνό, οι οποίες του είχαν σταλεί ιντερνετικά.

Ο κατηγορούμενος με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης σε ΑΤ της περιοχής του 3 φορές το μήνα και της εγγύησης 5.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας και υποστήριξε ότι, επειδή κάτι υποψιάστηκε, ζητούσε φορτικα να αποσαφηνιστεί η ηλικία της, διότι η ίδια είχε αναφέρει ότι ήταν 17 ετων και ζήτησε τις φωτογραφίες για να ταυτοποιησει το πρόσωπό με το οποίο μιλάει και την ηλικία του.

Ο κατηγορούμενος, κατά τις ίδιες πηγές, υποστήριξε πως οι φωτογραφίες του εστάλησαν από ενα προφίλ με γυναικείο όνομα, το οποίο δεν ήταν της 12χρονης και παραδέχτηκε ότι έστειλε κάποια μικρά χρηματικά ποσά (συνολικά 140 ευρω).

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Απόψεις
Κατηγορίες