Κολωνός: Ποιος είναι ο «Γιώργος» που κατονόμασε ο Μίχος ότι «εξέδιδε τη 12χρονη πριν την γνωρίσει ο ίδιος»

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση του Κoλωνού με τον άνδρα που υπέδειξε το περιβάλλον του Ηλία Μίχου ως τον άνθρωπο που εξέδιδε τη 12χρονη πριν καν την γνωρίσει ο ίδιος.

Ο 53χρονος μέχρι τώρα επαναλαμβάνει πως είχε «ερωτική σχέση» με την ανήλικη με τη συναίνεσή της και πως δεν έχει καμία σχέση με τις κατηγορίες που τον βαρύνουν.

Αντίθετα, υποστηρίζει πως ο άνδρας, τον οποίο κατονόμασε, εξέδιδε τη 12χρονη πριν τη γνωρίσει. Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» το όνομα του συγκεκριμένου άνδρα είναι «Γιώργος»,  είναι κάτοικος Κολωνού, δεν έχει καμία σχέση με την οικογένεια του παιδιού, αλλά ούτε σχετίζεται με τον Ηλία Μίχο.

Μάλιστα στην τέταρτη κατάθεσή της, η 12χρονη φέρεται να αναφέρθηκε στον «Γιώργο» και να είπε ότι την οδηγούσε σε ένα Airbnb που βρίσκεται σε συγκεκριμένη οδό κοντά στη γειτονιά της.

Γι’ αυτό τον λόγο και η πλευρά του Ηλία Μίχου υποστηρίζει πως οι αρχές θα πρέπει να ερευνήσουν τον ρόλο του στην υπόθεση και ενδεχομένως να του ασκήσουν δίωξη για βιασμό και μαστροπεία, όπως έχει γίνει και στον ίδιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής επίσης, ο 53χρονος, ο οποίος είναι προφυλακισμένος, είναι πολύ ανήσυχος τον τελευταίο καιρό και φοβάται μήπως διευρυνθούν οι κατηγορίες σε βάρος του.

Γι’ αυτό ίσως έχει αρχίσει και κατονομάζει πρόσωπα, θέλοντας έτσι να μην πάρει πάνω του όλη την ευθύνη για τα όσα έζησε η 12χρονη.

Με τις τελευταίες αυτές εξελίξεις ουσιαστικά ανοίγει κι άλλο ο χρονικός κύκλος εκμετάλλευσης της 12χρονης και μπαίνει κι άλλο πρόσωπο στο κάδρο των εμπλεκομένων.

Σε ακόμη πιο δύσκολη θέση θα βρεθεί και η προφυλακισμένη μητέρα της 12χρονης, αν αποδειχθεί πραγματική η εμπλοκή του «Γιώργου» στην υπόθεση. Κι αυτό γιατί η εξέλιξη αυτή θα σημαίνει ότι το παιδί κακοποιούταν για ακόμη μεγαλύτερο διάστημα και η ίδια θα πρέπει να αποδείξει πως δεν γνώριζε και πάλι τίποτα, όπως έχει υποστηρίξει μέχρι τώρα.

 

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες