Κούγιας για Θέμη Διαμαντίδη: «Ελάχιστες οι συνομιλίες του με τα φερόμενα ως μέλη της σπείρας»

«Ο Θέμης Αδαμαντίδης δεν έχει σχέση με διακίνηση και αγορά ναρκωτικών», υποστηρίζει ο δικηγόρος του γνωστού τραγουδιστή, Αλέξης Κούγιας.

«Ο κ. Αδαμαντίδης δεν έχει συλληφθεί, είναι εντελώς ελεύθερος και έχει κληθεί μόνο ως μάρτυρας , για να δώσει κατάθεση για την υπόθεση αυτή. Υπάρχουν ελάχιστες συνομιλίες του κ. Αδαμαντίδη με κάποιο από τα φερόμενα μέλη της οργάνωσης. Ουδεμία σχέση έχει με διακίνηση ναρκωτικών, ούτε καν με αγορά ναρκωτικών», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει βρεθεί τα τελευταία 24ωρα στο επίκεντρο της δημοσιότητας, με αφορμή την εξάρθρωση οργανωμένου κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης που έκανε «ντελίβερι» σε σπίτια και νυχτερινά κέντρα. Από τον περασμένο Σεπτέμβριο, η εγκληματική οργάνωση πραγματοποιήσει 750 παραδώσεις ναρκωτικών με το κέρδος της να υπερβαίνει τις 70.000 ευρώ. Μέσα από παρακολούθηση που κράτησε περίπου τρεις μήνες, οι έμπειροι αξιωματικοί πέρασαν χειροπέδες σε τέσσερα μέλη της σπείρας που προωθούσε τις ναρκωτικές ουσίες σε ευκατάστατους πελάτες της πρωτεύουσας. Ανάμεσα τους φέρεται να είναι και ο δημοφιλής τραγουδιστής.

«Ευτυχώς που έχει φύγει η μανούλα μου από τη ζωή»

Μιλώντας το βράδυ της Παρασκευής (30/12) στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, ο Θέμης Αδαμαντίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι αλλόκοτα όλα αυτά και αδιακρισία μεγάλη. Έχω δώσει εντολή στον δικηγόρο μου, στον Κούγια και θα στραφεί και θα κάνει αγωγές σε όσους έχουν χειριστεί έτσι αυτό το θέμα με το όνομα μου. Εγώ δεν έχω κανένα ένταλμα, ούτε έχω σχέση με αυτό το ζήτημα και θα δουν αγωγές αυτή τη φορά γιατί τους έχω αφήσει πολλές φορές και δεν έχω ασχοληθεί αλλά τελικά κάνουν το παν, οτιδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο, αρκεί να βγάλουν λεφτά. Αρκεί να κονομήσουν. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα ρε παιδιά». «Ευτυχώς που έχει φύγει η μανούλα μου από τη ζωή γιατί, εάν μάθαινε όλα αυτά αυτή τη στιγμή, θα έφευγε από αυτή την αιτία» συμπλήρωσε ο Θέμης Αδαμαντίδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR τη νύχτα της Παρασκευής.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες