Κρίσεις ΕΛ.ΑΣ: Το «ευχαριστώ» και η δέσμευση του Αστέριου Μαντζιώκα

«Δεσμεύομαι να συνεχίζω με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση», αναφέρει ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Αστέριος Μαντζιώκας, σε μήνυμά του μετά την προαγωγή του σε Υποστράτηγο της ΕΛ.ΑΣ, μετά τις κρίσεις.

«Οι συνθήκες είναι δύσκολες και μπορεί να γίνουν ακόμη δυσκολότερες, έχουμε όμως χρέος απέναντι στην κοινωνία να υπερασπίσουμε το νόμο και το δίκαιο, ξεπερνώντας τους εαυτούς μας και όλα τα εμπόδια», προσθέτει.

Αναλυτικά:

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. για την προαγωγή μου στο βαθμό του Υποστρατήγου και την ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου. Ευχαριστώ επίσης από καρδιάς, μία-μία, έναν-έναν ξεχωριστά, όλες και όλους τους συνεργάτες, συναδέλφους αστυνομικούς και πολιτικούς υπαλλήλους της Περιφέρειάς μας, γιατί χωρίς τη δική τους στήριξη και εμπιστοσύνη, δεν θα είχα την τιμή να συνεχίσω να υπηρετώ το Σώμα που αγαπώ.

Δεσμεύομαι να συνεχίζω με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση, να είμαι δίπλα σας και όλοι μαζί δίπλα στον πολίτη, που θέλει τον αστυνομικό κοντά του για να νιώθει ασφαλής. Οι συνθήκες είναι δύσκολες και μπορεί να γίνουν ακόμη δυσκολότερες, έχουμε όμως χρέος απέναντι στην κοινωνία να υπερασπίσουμε το νόμο και το δίκαιο, ξεπερνώντας τους εαυτούς μας και όλα τα εμπόδια.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, γιατί με τη δική τους “ανοχή” και στήριξη, πορεύομαι όλα αυτά τα 37 χρόνια που υπηρετώ στην Ελληνική Αστυνομία.

Αστέριος Ηρ. Μαντζιώκας, Υποστράτηγος

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες