Κρίσεις στην πυροσβεστική: Αμετακίνητη η τριανδρία – Οι μετακινήσεις και οι αποστρατείες

Αμετακίνητη αναμένεται να παραμείνει η «τριανδρία» στην ηγεσία του πυροσβεστικού σώματος στις επερχόμενες κρίσεις, σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του Lawandorder.gr.
Αξιόπιστες πηγές από το σώμα, επισημαίνουν πως «δεν υπάρχει κανένας λόγος αλλαγής της ηγετικής ομάδας, από τη στιγμή που σε όλες τις δύσκολες συνθήκες που δημιουργήθηκαν, τόσο στην αντιπυρική περίοδο, όσο και στα φαινόμενα κακοκαιρίας ενήργησαν άψογα».
Πρακτικά αυτό σημαίνει πως στην θέση του αρχηγού αναμένεται να παραμείνει ο αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης, ενώ στην θέση του υπαρχηγού θα παραμείνει και ο αντιστράτηγος Ιάκωβος Κλεφτοσπύρος. Στην θέση του επιτελάρχη θα παραμείνει και ο αντιστράτηγος Αλέξης Ράπανος.
Οι αποστρατείες
Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να αποστρατευτεί ο αντιστράτηγος Δαμουλάκης Μανώλης, μέχρι σήμερα διοικητής πυροσβεστικής ακαδημίας.
Οι μετακινήσεις
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lawandorder, o υποστράτηγος Μάριος Αποστολίδης θα μετακινηθεί από την Λαμία όπου εκτελούσε χρέη συντονιστή επιχειρήσεων, στην Θεσσαλονίκη, έχοντας τις ίδιες υποχρεώσεις. Παράλληλα ο μέχρι σήμερα συντονιστής επιχειρήσεων στο κέντρο επιχειρήσεων της Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, υποστράτηγος Σπύρος Βαρσάμης, αναμένεται να αναλάβει διοικητής στο συντονιστικό κέντρο επιχειρήσεων και διαχείρισης κρίσεων (Ε.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.Κ) στην Αθήνα.
Επίσης, ο υποστράτηγος Κώστας Παχίδης μετακινείται στην πόλη της Λαμίας, από τα Ιωάννινα όπου υπηρετούσε έως τώρα, αναλαμβάνοντας χρέη συντονιστή επιχειρήσεων Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας. Τέλος ο αντιστράτηγος Γιάννης Πετρούτσος που εκτελούσε χρέη συντονιστή στην Πάτρα, αναλαμβάνει χρέη συντονιστή επιχειρήσεων στην Αττική.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες