Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ελλάδος: Το παράρτημα της Κρήτης συμμετείχε στους εορτασμούς των 90 χρόνων FIBA

Το Παράρτημα Κρήτης της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος συμμετείχε με την ομάδα 3on3 στους εορτασμούς των 90 χρόνων FIBA, που διοργανώθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Αθλητισμού και το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου.

Η Ένωση είχε και την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Υπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, και τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλη Λιόλιο, και μίλησαν σχετικά με τις δράσεις της Ένωσης.

Σημειώνεται ότι η ομάδα κατέκτησε την δεύτερη θέση.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ελλάδος

Το Παράρτημα Κρήτης της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, πιστό σε όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα του Νησιού μας, συμμετείχε με την ομάδα 3on3 στους εορτασμούς των 90 χρόνων FIBA, που διοργανώθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Αθλητισμού και το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου.

Παράλληλα είχαμε την ευκαιρία να ενημερώσουμε τον Υπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Βαγγέλη Λιόλιο για τις δράσεις της Ένωσής μας, αλλά και να έρθουμε σε επαφή με τοπικούς φορείς του αθλητισμού και παλαίμαχους αθλητές που είχαμε την τύχη να επισκεφθούν την πόλη μας.

Η ομάδα μας, η οποία κατέκτησε τη δεύτερη θέση, απαρτίζονταν από τους αστυνομικούς : Ανυφαντάκη Ιωάννη, Καρδαμάκη Δημήτριο, Μπουρπαντωνάκη Θεόφιλο και Πικράκη Γεώργιο Πρόεδρο του Παραρτήματος Κρήτης.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και στους αθλητές για την ανάπτυξη του αθλητισμού.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες