Κρήτη: Κρατούμενος έκανε τραπέζι στις φυλακές Αλικαρνασσού με 400 κιλά αρνί

Ένα ιδιαίτερο περιστατικό σημειώθηκε την Πέμπτη (21/5) στις φυλακές Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου ένας κρατούμενος, με αφορμή την ονομαστική του εορτή, προσέφερε φαγητό σε ολόκληρη τη φυλακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του maleviziotis.gr, ο εορτάζων κρατούμενος, έπειτα από σχετική άδεια της διοίκησης, διέθεσε περίπου 400 κιλά αρνί αλλά και γλυκίσματα, οργανώνοντας ένα μεγάλο κοινό γεύμα για κρατούμενους και σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Πάνω από 200 άνθρωποι, κρατούμενοι και προσωπικό, συμμετείχαν στο τραπέζι που στήθηκε εντός του σωφρονιστικού καταστήματος, δημιουργώντας για λίγες ώρες μια σπάνια εικόνα συνύπαρξης μέσα σε ένα αυστηρά ελεγχόμενο περιβάλλον.

Μάλιστα, το φαγητό αποδείχθηκε τόσο άφθονο, ώστε δεν χρειάστηκε να προετοιμαστεί επιπλέον γεύμα το βράδυ, καθώς όλοι είχαν ήδη χορτάσει από το εορταστικό τραπέζι.

Σημειώνεται ότι η κίνηση αυτή αφιερώθηκε στη μνήμη του αδελφού του κρατουμένου που έχει φύγει από τη ζωή.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ