Σε θρίλερ έχει μετατραπεί η εξαφάνιση της 45χρονης Σταυρούλας από την Κρήτη.
Υπενθυμίζεται ότι η Σταυρούλα Λεβεντάκη αγνοείται εδώ και τρεις εβδομάδες, ενώ η υπόθεση περιπλέκεται, καθώς λίγη ώρα μετά αφότου κλήθηκε να καταθέσει για τρίτη φορά, εξαφανίστηκε και ο άνδρας που νοίκιαζε το σπίτι από την 45χρονη.
Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, πλέον οι Αρχές θεωρούν πως βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της Σταυρούλας Λεβεντάκη είναι ο νοικάρης της, ο οποίος εξαφανίστηκε χθες (18/6).
Επιπλέον, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκε μία καλλιέργεια ναρκωτικών που σχετίζεται με τον νοικάρη της 45χρονης.
Κρήτη: Το χρονικό της εξαφάνισης της 45χρονης
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις αρχικές μαρτυρίες τα ίχνη της 45χρονης χάθηκαν στις 29 Μαΐου και 11 ημέρες μετά ο αδελφός της δήλωσε στις Αρχές την εξαφάνισή της.
Όμως καταθέσεις ανθρώπων που είδαν και συναναστράφηκαν με την 45χρονη κάνουν τις Αρχές να εικάζουν πως τελικά η Σταυρούλα εξαφανίστηκε μια ημέρα μετά στις 30 Μαΐου.
Η 45χρονη στις 14.30 το μεσημέρι της Παρασκευής 29 Μαΐου, συνάντησε στο πατρικό της έναν εργάτη για να τον πληρώσει. Τρεις ώρες μετά, είναι στη στάση του λεωφορείου όπου υπάρχει και μάρτυρας που την βλέπει.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, στις 30 Μαΐου το πρωί πάει στο πατρικό και κάνει δουλειές, όπου όλα τα ψώνια που έκανε βρέθηκαν άθικτα και ατακτοποίητα και το απόγευμα της ίδιας ημέρας συναντά τον ενοικιαστή της.
Τα ερωτήματα σχετικά με την εξαφάνισή του νοικάρη της, πυκνώνουν.
Γιατί ο ενοικιαστής είπε ψέματα για την συνάντησή τους; Αν ήθελε να εξαφανιστεί γιατί έκανε ψώνια εκείνη την ημέρα; Γιατί το κινητό της απενεργοποιήθηκε μετά την συνάντηση με τον ενοικιαστή; Γιατί εξαφανίστηκε ο ενοικιαστής μετά την τρίτη κατάθεσή του;
Οι Αρχές έκαναν «φύλλο και φτερό» το σπίτι που νοίκιαζε ο άνδρας σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν πιθανά στοιχεία για την εξαφάνισή της, ενώ συγκεντρώνουν και υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της ευρύτερης περιοχής.
Ο αδερφός της 45χρονης, που δεν είχαν πολλές σχέσεις, μέχρι στιγμής παραμένει εκτός κάδρου καθώς την ημέρα της εξαφάνισης, νοσηλευόταν αποδεδειγμένα σε νοσοκομείο. Ο ίδιος πιστεύει ότι κάποιος έχει κάνει κακό στην αδελφή του.

